Paste cu ciuperci/penne ai funghi
Ingrediente
4
Cost estimat: 2.54Euros€ (0.64€/porție)
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Intii curatat si spalat ciupercutele (ghebe), pe care taiat felii .Pus uleiul la infierbintat si am prajit foarte putin usturoiul pe care il "luam de urechiuse" si-l aruncam la cos, adaugam ciupercile si le lasam la foc mijlociu, invirtind mereu sa nu se lipeasca.
- Ciupercile lasa apa, iar cind apa se va evapora, ciupercile sint fierte, le saram, piperam, adaugam si patrunjelul taiat marunt, amestecam bine si inchidem ochiul la aragaz.
- Intre timp, fierbem pastele "al dente" in apa multa cu sare, le scurgem si le rasturnam peste ciuperci. Amestecam bine pastele cu ciupercile, punem in farfurii si le servim calde adaugind peste paste putin ulei de masline.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 308Kcal
- Carbo: 40.5g
- Grăsimi: 9g
- Grăsimi sat.: 1.2g
- Proteine: 13.3g
- Fibre: 3.6g
- Zahăr: 1.8g
- ProPoints: 8
- SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (152g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Delicioasa mincarica de post
anonymous
F BUNE