Paste cu ciuperci la cuptor

Felul principal
4 porții
Ușor
1 h 30 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare1 oră
Gătire30 min
  • Se spala ciupercile(champignon), se curata de coaja, se inlatuta cu un cutit piciorusele. Se sareaza ciupercile si piciorusele. Se presara cimbru. Ciupercile se adauga intr-o tava termorezistenta, se adauga sucul de rosii, uleiul. Se baga in cuptor, unde vor sta 30 de minute. Intre timp se fierb al dente pastele, se scurg de apa. Dupa cele 30 de minute, se adauga peste ciuperci pastele, se mai poate sara, se mai poate adauga cimbru, in functie de gustul fiecaruia.

    Inainte de servire, se preara frunzulite de veredata, eu am ales patrunjel. Si se poate servi.
MMadalinastama

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

dumitrescu_c2013

dumitrescu_c2013

Am mâncat de ziua mea,mmmm...delicioasă!

am gătit această rețetă
abuz

Cristian

Cum sa cureti ciupercile de coaja?? cata sare sa mai adaugi?? pastele ardente se fac in 2-5 min functie de producator! si unde este piperul la ciuperci? Unde este usturoiul? Si piciorusele de la ciuperci? omg, alta diletanta...

abuz

anonymous

De ce sa cureti ciupercile champignon de coaja?? si prin picioruse ce sa inteleg la champignoane?? ele sunt albe (sau maro), frumoase, piciorul ciupercii este ff bun...cimbru, hmm, de ce nu piper?

abuz

anonymous

Pe cat de simpla pe atat de buna este tot ce aveam nevoie

abuz

anonymous

IMI PLACE MULT ACEASTA MANCARE

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Foarte bun !!!

abuz