Se spala ciupercile(champignon), se curata de coaja, se inlatuta cu un cutit piciorusele. Se sareaza ciupercile si piciorusele. Se presara cimbru. Ciupercile se adauga intr-o tava termorezistenta, se adauga sucul de rosii, uleiul. Se baga in cuptor, unde vor sta 30 de minute. Intre timp se fierb al dente pastele, se scurg de apa. Dupa cele 30 de minute, se adauga peste ciuperci pastele, se mai poate sara, se mai poate adauga cimbru, in functie de gustul fiecaruia.
Inainte de servire, se preara frunzulite de veredata, eu am ales patrunjel. Si se poate servi.
Cum sa cureti ciupercile de coaja?? cata sare sa mai adaugi?? pastele ardente se fac in 2-5 min functie de producator! si unde este piperul la ciuperci? Unde este usturoiul? Si piciorusele de la ciuperci? omg, alta diletanta...
De ce sa cureti ciupercile champignon de coaja?? si prin picioruse ce sa inteleg la champignoane?? ele sunt albe (sau maro), frumoase, piciorul ciupercii este ff bun...cimbru, hmm, de ce nu piper?
Comentarii:
Am mâncat de ziua mea,mmmm...delicioasă!
Cum sa cureti ciupercile de coaja?? cata sare sa mai adaugi?? pastele ardente se fac in 2-5 min functie de producator! si unde este piperul la ciuperci? Unde este usturoiul? Si piciorusele de la ciuperci? omg, alta diletanta...
De ce sa cureti ciupercile champignon de coaja?? si prin picioruse ce sa inteleg la champignoane?? ele sunt albe (sau maro), frumoase, piciorul ciupercii este ff bun...cimbru, hmm, de ce nu piper?
Pe cat de simpla pe atat de buna este tot ce aveam nevoie
IMI PLACE MULT ACEASTA MANCARE
Excelent
Delicios
Foarte bun !!!