Paste cu ciuperci la cuptor
Ingrediente
4
Preparare
Preparare1 oră
Gătire30 min
- Se spala ciupercile(champignon), se curata de coaja, se inlatuta cu un cutit piciorusele. Se sareaza ciupercile si piciorusele. Se presara cimbru. Ciupercile se adauga intr-o tava termorezistenta, se adauga sucul de rosii, uleiul. Se baga in cuptor, unde vor sta 30 de minute. Intre timp se fierb al dente pastele, se scurg de apa. Dupa cele 30 de minute, se adauga peste ciuperci pastele, se mai poate sara, se mai poate adauga cimbru, in functie de gustul fiecaruia.
Inainte de servire, se preara frunzulite de veredata, eu am ales patrunjel. Si se poate servi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

dumitrescu_c2013
Am mâncat de ziua mea,mmmm...delicioasă!
am gătit această rețetă
Cristian
Cum sa cureti ciupercile de coaja?? cata sare sa mai adaugi?? pastele ardente se fac in 2-5 min functie de producator! si unde este piperul la ciuperci? Unde este usturoiul? Si piciorusele de la ciuperci? omg, alta diletanta...
anonymous
De ce sa cureti ciupercile champignon de coaja?? si prin picioruse ce sa inteleg la champignoane?? ele sunt albe (sau maro), frumoase, piciorul ciupercii este ff bun...cimbru, hmm, de ce nu piper?
anonymous
Pe cat de simpla pe atat de buna este tot ce aveam nevoie
anonymous
IMI PLACE MULT ACEASTA MANCARE
anonymous
Excelent
anonymous
Delicios
anonymous
Foarte bun !!!