Petitchef

Paste de porumb cu pui si ciuperci

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
346 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 3.79 (0.95€/porție)

Preparare

  • Legumele tocate marunt le inabusim in uleiul de masline,la foc mic.
  • Adaugam carnea tocata si sucul de rosii. Carnea se poate taia si cubulete, pentru cei mai putin mofturosi.
  • Ciupercile le fierbem in apa cu sare, dupa care le calim in putin ulei de masline.
  • Pastele le fierbem conform indicatiilor de pe pachet si le amestecam cu sosul cu carne si ciupercile taiate felii.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 346Kcal
  • Carbo: 44.4g
  • Grăsimi: 8.8g
  • Grăsimi sat.: 1.4g
  • Proteine: 18.9g
  • Fibre: 4.4g
  • Zahăr: 4.3g
  • ProPoints: 9
  • SmartPoints: 10
Informații nutriționale pentru 1 porție (206g)


Poze

Paste de porumb cu pui si ciuperci
Paste de porumb cu pui si ciuperci - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cu pui si gorgonzola
Paste cu pui si gorgonzola
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
2 porții
22 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează