Petitchef

Paste cu ciuperci si usturoi

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor
676 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 4.01 (2€/porție)

Preparare

  • Se taie marunt usturoiul, se dau pe razatoare cei 2 morcovi si se calesc in tigaia in care s-a incins in prealabil uleiul de masline.
  • Se adauga ciupercile taiate in cuburi, rosiile taiate marunt, si se pune un capac, asteptind sa lase apa ciupercile. Se adauga vinul, sarea si piperul dupa gust si se acopera din nou cu capacul lasind asa cca. 10 minute.
  • Se amesteca din cind in cind. Dupa cele 10 minute se ia capacul si se lasa inca putin pe foc pentru a pierde aspectul lichid si a capata consistenta unui sos. Cind este aproape gata se adauga patrunjelul tocat marunt.
  • Intre timp s-a pus la fiert o oala cu apa in care s-a adaugat putina sare. Cind fierbe in clocot, se pun pastele si se lasa la fiert timp de 9-10 minute amestecindu-se din cind in cind. Cind este gata se strecoara si se pune peste sosul deja preparat, amestecind bine.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 676Kcal
  • Carbo: 89.5g
  • Grăsimi: 16g
  • Grăsimi sat.: 3.4g
  • Proteine: 32.4g
  • Fibre: 10.4g
  • Zahăr: 7.3g
  • ProPoints: 17
  • SmartPoints: 19
Informații nutriționale pentru 1 porție (495g)


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu chorizo ​​​​
Paste cu chorizo ​​​​
3 porții
40 min
Foarte ușor

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi! Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează