Paste cu ciuperci, ghimbir, rosii si smantana

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Paste amatriciana, rețeta tradițională pas cu pas


Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • A pus la fiert pastele cu sare
  • Intr-o tigaie am calit intr-o lingura de ulei de masline sunca si busuiocul, aprox 4 minute. Apoi am adaugat ciupercile feliate si rosiile.
  • Dupa inca 4 minute, cand ciupercile nu se muiaser de tot, am adaugat smantana, sare si piper, a amestecat si a mai fiert aproximativ 4 minute. Apoi a oprit focul, a adugat si pastele scurse si a servit cu câte o frunzulia de busuioc.
  • Combinatia de ghimbir si usturoi a dat o savoare excelenta cinei, iar ciupercile au substituit cu mare succes carnea.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Lixandra, 02/06/2018

Cate ciuperci ? Si ele tot din gradina proprie ?

(0) (0) abuz
Alina, 02/06/2018

Cand ati adaugat ghimbirul si usturoiul?

(0) (0) abuz



+