Paste cu ciuperci, ghimbir, rosii si smantana
Ingrediente
2
Rețete inrudite
Paste amatriciana, rețeta tradițională pas cu pas
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- A pus la fiert pastele cu sare
- Intr-o tigaie am calit intr-o lingura de ulei de masline sunca si busuiocul, aprox 4 minute. Apoi am adaugat ciupercile feliate si rosiile.
- Dupa inca 4 minute, cand ciupercile nu se muiaser de tot, am adaugat smantana, sare si piper, a amestecat si a mai fiert aproximativ 4 minute. Apoi a oprit focul, a adugat si pastele scurse si a servit cu câte o frunzulia de busuioc.
- Combinatia de ghimbir si usturoi a dat o savoare excelenta cinei, iar ciupercile au substituit cu mare succes carnea.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: