Sosul cu smantana

Sosurile sunt preparate culinare apreciate pentru gustul, culoarea si valoarea lor nutritiva. Fac fac legatura unor componente ce participa la pregatirea preparatelor culinare, contribuie la diversificarea produselor, influenteaza pozitiv gustul, deschid apetitul si stimuleaza digestia.
Sosurile sunt utilizate pe scara larga in bucataria din intreaga lume. Ce ar fi pastele fara un sos de rosii delicios sau fara unul de smantana? Cine ar manca o friptura tipic britanica fara sos sau unul care sa o insoteasca? Chiar si mancarurile traditionale chinezesti nu ar mai fi la fel de apetisante si gustoase fara o varietate de sosuri, cum ar fi cel de soia sau de stridii.
Un sos perfect se poate face in cateva minute si este nevoie doar de un pic de rabdare, concentrare si de timp.
Sosul cu smantana este un preparat de baza in bucatarie si poate acompania diverse fripturi, cum ar fi cele de pui sau curcan sau se poate folosi pentru retetele de paste.

Sos de smantana si usturoi

Fasii de dovlecei cu parmezan si sos cremos de smantana si parmezan

Pui cu sos alb

Pept de pui cu sos alb - la cuptor

Broccoli pane cu sos de smantana

Sos de ciuperci cu smantana

Piept de pui cu sos de smantana si mustar

Chiftelute cu sos de smantana si ciuperci

Creveti cu sos de smantana, unt si ceapa

Sos de usturoi cu smantana

Paste cu somon afumat si sos de smantana

Carne de vitel cu sos de smantana

Fasole verde cu sos de smantana

Comentarii
anonymous
Unde-i sosul?