Spalam bine pieptul de pui.Ciupercile le curatam, le spalam si le taiem feliute subtiri.Verdeata o raiem marunt, cu precizarea ca de la ceapa verde folosim cozile verzi(frunzele)
Intr-un vas amestecam ciupercile cu verdeata taiata marunt si smantana.Adaugam sare si piper dupa gust.
Punem pieptul de pui intr-un vas de yena si turnam peste amestecul cu smantana.
Dam la cuptor o jumate de ora dupa care scoatem cu lungura intr-un vas 100 ml sos pe care il amestecam bine cu 1 lingura faina.
Dupa ce am amestecat bine astfel incat sa nu ramana cocoloase, turnam inapoi in vasul din cuptor si amestecam intreaga compozitie.
Lasam inca 40 de minute, o ora la foc mic in cuptor.Cand e gata putem servi cu piure, cartofi prajiti, pilaf.
"vas de yena"? Ti-ai dat cu firma-n cap, e vas de Jena (citeste IENA). Se pare ca ai o incultura foarte vasta si-ti place sa te blamezi, adica sa te faci de ras in fata tuturor.
Comentarii:
"vas de yena"? Ti-ai dat cu firma-n cap, e vas de Jena (citeste IENA). Se pare ca ai o incultura foarte vasta si-ti place sa te blamezi, adica sa te faci de ras in fata tuturor.
Super