Pept de pui cu sos alb - la cuptor
Ingrediente
2
Preparare
Preparare1 oră
Gătire40 min
- Spalam bine pieptul de pui.Ciupercile le curatam, le spalam si le taiem feliute subtiri.Verdeata o raiem marunt, cu precizarea ca de la ceapa verde folosim cozile verzi(frunzele)
- Intr-un vas amestecam ciupercile cu verdeata taiata marunt si smantana.Adaugam sare si piper dupa gust.
- Punem pieptul de pui intr-un vas de yena si turnam peste amestecul cu smantana.
- Dam la cuptor o jumate de ora dupa care scoatem cu lungura intr-un vas 100 ml sos pe care il amestecam bine cu 1 lingura faina.
- Dupa ce am amestecat bine astfel incat sa nu ramana cocoloase, turnam inapoi in vasul din cuptor si amestecam intreaga compozitie.
- Lasam inca 40 de minute, o ora la foc mic in cuptor.Cand e gata putem servi cu piure, cartofi prajiti, pilaf.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 256Kcal
- Carbo: 9.9g
- Grăsimi: 16.4g
- Grăsimi sat.: 9g
- Proteine: 16.8g
- Fibre: 2.2g
- Zahăr: 4.4g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (176g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
"vas de yena"? Ti-ai dat cu firma-n cap, e vas de Jena (citeste IENA). Se pare ca ai o incultura foarte vasta si-ti place sa te blamezi, adica sa te faci de ras in fata tuturor.
anonymous
Super
Punctează această reţetă