Pept de pui cu sos alb - la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
1 h 40 m
256 Kcal

Ingrediente

2

Preparare

Preparare1 oră
Gătire40 min
  • Spalam bine pieptul de pui.Ciupercile le curatam, le spalam si le taiem feliute subtiri.Verdeata o raiem marunt, cu precizarea ca de la ceapa verde folosim cozile verzi(frunzele)
  • Intr-un vas amestecam ciupercile cu verdeata taiata marunt si smantana.Adaugam sare si piper dupa gust.
  • Punem pieptul de pui intr-un vas de yena si turnam peste amestecul cu smantana.
  • Dam la cuptor o jumate de ora dupa care scoatem cu lungura intr-un vas 100 ml sos pe care il amestecam bine cu 1 lingura faina.
  • Dupa ce am amestecat bine astfel incat sa nu ramana cocoloase, turnam inapoi in vasul din cuptor si amestecam intreaga compozitie.
  • Lasam inca 40 de minute, o ora la foc mic in cuptor.Cand e gata putem servi cu piure, cartofi prajiti, pilaf.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 256Kcal
  • Carbo: 9.9g
  • Grăsimi: 16.4g
  • Grăsimi sat.: 9g
  • Proteine: 16.8g
  • Fibre: 2.2g
  • Zahăr: 4.4g
  • ProPoints: 7
  • SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (176g)
DDeea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

"vas de yena"? Ti-ai dat cu firma-n cap, e vas de Jena (citeste IENA). Se pare ca ai o incultura foarte vasta si-ti place sa te blamezi, adica sa te faci de ras in fata tuturor.

abuz

anonymous

Super

abuz