Ingrediente: Marinada: 600 gr piept de pui 25 gr pasta de tomate (1 lingură) 1 cățel de usturoi (zdrobit) 1 bucată mică de ghimbir proaspăt Sare 2 lingurițe de...
Ingrediente: 400 gr piept de pui (franjuri de pui) 2 iaurturi simple 2 catei de usturoi 1 lamaie netratata O mana de coriandru proaspat (sau patrunjel) Sare Piper
Ingrediente: Sosul: 2 linguri de ulei de floare soarelui 2 linguri de boia dulce 2 linguri de faina 100 ml sos de tomate 200 ml apa 1/2 ligurita chimen 1/2...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: 250 gr spaghete 100 gr mozzarella (cascaval, branza, gorgonzola sau orice branza aveti prin frigider) un cub de unt (20 gr) 200 ml smantana dulce...
Ingrediente: 500 gr piept de pui 1 ceapa mica 2 linguri ulei 2 lingurite ghimbir ras coaja de la o lamaie zeama de la o lamaie 60 ml supa de pui 2 linguri otet...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: o jumătate de piept de pui, de circa 300 – 400 g Pentru garnitură: 3 cartofi tăiaţi în cuburi mari, 2 morcovi tăiaţi rondele, o ţelină mică tăiată...
Ingrediente: un pachet de spaghete 1 piept de pui taiat fasii 300 g ciuperci mari, intregi 300 g sos de rosii o capatana de usturoi sare, piper si alte...
Ingrediente: 2 bucati piept de pui 1 punga spirale 4 rosii mari 1 ardei gras 1 ceapa alba busuioc piper, sare patrunjel verde 2 catei de usturoi 50 ml ulei(cam...
Ingrediente: cca 400 g piept de pui sucul de la o lamiie si jumatate ulei de masline cit sa fie unsa tigaia de prajit 3-4 linguri seminte de susan cca 4...
Ingrediente: 500 g piept de pui1 ardei iute 2 catei de usturoiulei de maslinesare Pentru sos: jumatate de ceapa 1 ardei iute 1 catel de usturoi 1 lamaie 1/4...
Ingrediente: 4 jumatati de piept de pui dezosat, fara piele, circa 125 g fiecare 30 g unt 4 cepe medii, feliate subtire 4 catei de usturoi, tocati marunt 250 g...
Ingrediente: 2 buc. piept de pui Pentru sosul de curry: 1 ceapa mica ulei de masline+ unt 1 ceasca de vin alb 2 lingura gem de caise praf de curry 2-3 linguri...
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat faina ulei de masline 3 catei de usturoi cimbru 2 linguri zeama de lamaie 1/2 cana vin alb o lingura de unt sare, piper