Piept de pui cu sos si boabe de fasole

Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- In prima faza spalati pieptul de pui dezosat si apoi taiati carnea fasii, presarati carnea cu sare si piper si o puneti la prajit in ulei de masline. Dupa ce ati lasat carnea cateva minute sa se rumeneasca pe ambele parti o scoateti din tigaie. Taiati ceapa verde rondele subtiri si ardeiul cubulete, iar rosia o veti da pe razatoarea mare pentru a ramane cu un sos de rosii proaspat fara pielita. In uleiul in care s-a prajit carnea puneti ceapa sa se caleasca, apoi adaugati cubuletele de ardei si in cele din urma rosiile. Amestecati cateva minute pentru a nu se prinde si adaugati boabele de fasole (din conserva) impreuna cu o ceasca de apa. Presarati sare si piper dupa gust si lasati sa fiarba cateva minute pana cand scade apa si ramaneti cu un sos in care adaugati bucatile de carne prajita. Amestecati usor (pentru a nu sfarama boabele de fasole) 4, 5 minute apoi acoperiti cu un capac si stingeti focul...gata...ramane doar sa aranjati totul in farfurie impreuna cu garnitura...Pofta buna!
Detalii suplimentare gasiti pe:
http://gatindcumira.blogspot.com
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
20/09/2013
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
am gătit această rețetă