Paste reci cu cremă de avocado, migdale și roșii cherry: vegetariene și foarte gustoase!
Paste reci cu cremă de avocado, migdale și roșii cherry: vegetariene și foarte gustoase!
O nouă rețetă de paste reci cremoase este gata să vă însoțească zilele călduroase
pătrunzătoare. De data aceasta am făcut-o cu avocado, migdale și roșii cherry. O rețetă excelentă pentru acest sezon: se face foarte repede, în timp ce gătiți pastele puteți pregăti asezonarea acestora și este foarte gustoasă. Perfectă și pentru cei care sunt vegetarieni, această paste-reci au un gust ușor acid (foarte plăcut) datorită sucului de lămâie din crema de avocado. Recreați rețeta alături de noi?
Se fierb pastele al dente în apă clocotită. Scurgeți-le și treceți-le sub apă rece pentru a opri fierberea.
Între timp, se prepară crema de avocado: se toacă mărunt ceapa și se pune într-un castron, se adaugă pulpa de avocado și se pasează cu o furculiță (ceapa își va elibera toată aroma în cremă).
Se adaugă sucul de lămâie, uleiul de măsline și piperul . Apoi amestecați.
Separat, se taie roșiile cherry în patru bucăți și se toacă grosier migdalele.
Acum puneți pastele într-un bol de salată. Adăugați crema de avocado, roșiile cherry și migdalele tocate.
Se amestecă bine, se potrivește de sare dacă este nevoie... și gata!
Cât timp se vor păstra pastele reci cu cremă de avocado? . Pastele reci se vor păstra în frigider timp de 2-3 zile. Nu uitați să le păstrați într-un recipient etanș sau să acoperiți bolul cu folie alimentară.
Ce pot adăuga la pastele reci cu cremă de avocado? . La pastele reci puteți adăuga conserve de ton sau somon, castraveți sau feta dacă doriți ca rețeta să rămână vegetariană.
Ce tip de paste ar trebui să folosesc pentru acest tip de paste reci? . Noi am folosit mezze maniche, dar toate tipurile de paste scurte sunt bune (penne, fusilli, farfalle, rigatoni etc.).
Am putea servi pastele reci cu cremă de avocado proaspăt preparată? Da. Dar dacă le puneți în frigider pentru aproximativ o jumătate de oră înainte de a le mânca, vor fi și mai bune.