Zdrobiti biscutii cu un sucitor sau tocati-i in chopper. Topiti untul si adaugati-l peste biscuitii faramitati. Amestecati bine.
La baza formei cu inel puneti hartie de copt. Ungeti usor laturile formei si lipiti benzi de hartie de copt.
Puneti amestecul de biscuti si unt si presati bine. Puneti la rece.
Intr-un bol, puneti crema philadelfia, mascarpone ai zahărul. Bateti amestecul pana cand este omogen.
Puneti cele doua foi de gelatina la inmuiat intr-un bol cu apa rece. Intre timp, incalziti smantana (nu trebuie sa fiarba). Adaugati foile de gelatina inmuiata in smantana si amestecati bine. Apoi adaugati acest amestec la cel precedent si amestecati bine.
Adaugati 200 gr de oua de ciocolata si amestecati. Turnati totul in forma cu inel. Neteziti cat mai bine
Puneti oua de ciocolata pentru a decora, apasandu-le usor in crema.Raciti cel putin 4 ore.
Dupa tipul de racire, desfaceti usor si indepartati benzile de hartie pergament. Turnati caramel pe feliile de cheesecake la momentul servirii si bucurati-va de acest superb desert de Paște!