Cheesecake fără coacere cu lămâie și miere

Desert
8 porții
Foarte ușor
4 h 20 m

Cheesecake! Ce arome ne place să adăugăm cel mai mult? Aciditate datorita lămâii ;-) Pentru a îl face moale ca un nor, adăugam și miere. În plus, îți oferim un tutorial pentru a realiza decorul - fagure de miere. ;-)


Ingrediente

8

Baza :

Cheesecake :

Decor:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Timp așteptare4 ore

Observații

Puteți adăuga gelatină sau agar-agar pentru ca cheesecake-ul să se întărească mai bine.
➤Gelatina:
Înmuiați o foaie de gelatină în apă. Încălziți puțină smântână lichidă și adăugați gelatina (storsă), astfel încât să se dizolve. Apoi adăugați acest amestec în smântână lichidă și amestecați bine pentru a încorpora gelatina.
➤Agar-agar:
Se pune mierea și sucul de lămâie la fiert într-o cratiță și se adaugă 1 gr agar-agar, se amestecă 1 minut apoi se ia de pe foc. Se lasă puțin la răcit înainte de a se incorpora în restul preparatului (atenție: amestecul nu trebuie sa se răceasca complet pentru că se va întări).


Echipamente de gătit

microunde

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+