Intre timp puteti sa faceti baza, se sfarama pachetete de biscuit, adica se da prin blender sau prin razatoare daca nu avem asa ceva, se incalzeste cuptorul la 160C, combinam pesmetul format cu zeama de lamiae, untul moale si un praf de sare. Presam compozitia intr-o forma de tort, de obicei formele de tort sunt din Teflon si nu se lipesc, daca nu aveti din aceasta atunci se poate tapeta cu hartie cerata, de copt. O bagam la cuptor pentru 10 min, apoi o lasam sa se raceasca.
Daca ati obosit va trageti sufletul cu o cafea sau un pahar de vin, eu prefer proseco, sau un vin alb sec??hai la treabamai este doar foarte putin.
Scoatem din frigider crema formata din iaurt si ricotta o amestecam cu un ou, mierea, vanilia si zeama de lamiae.Se toarna aceasta compozitie peste crusta din biscutiti si se baga la cuptor la 160C -30 min.Eu la toata treaba asta am adaugat si un strat de frisca, deci dupa ce s-a racit, am uitat sa mentionez, am pus frisca cam un deget de frisca si abia apoi fructele d padure pe care l-am incalzit putin in 3 linguri de miere, a iesit asa ca un sos. Se lasa la frigider 4-5 ore si apoi se serveste.Delicios??