Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv

Aperitiv
Foarte ușor
1 h 20 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare45 min
Gătire35 min
  • Sosul de rosii se pune intr-o craticioara, se adauga usturoiul dat pe razatoare, busuiocul, uleiul se potriveste de sare si piper se da sa fiarba la foc domol timp de 10 min.apoi se adauga maslinele intre timp se bat oualele.
  • Se adauga faina cand s-a racit piureul de rosii se adauga peste faina cu oualele in continuare ricotta se mixeaza bine cu oul.
  • Se adauga faina cand s-a racit piureul de rosii se adauga peste faina cu oualele in continuare ricotta se mixeaza bine cu oul.
  • Se adauga sarea, piperul si oregano folosit o tava de yena pus in ea prima compozitie cu rosii si masline cu o lingura se pune deasupra din compozitia de branza.
  • Apoi trecut o scobitoare prin rotocoalele de branza dat la cuptor timp de 25 de min in cuptorul preincalzit.
  • Taiati in cuburi, romburi sau ce vreti voi dar numai dupa ce s-a racit complet, puteti s-o dati la frigider chiar apoi s-o taiati iaca pe farfuricion din fatza si un cubulete mie mi-a placut mult!

Punctează această reţetă

AAdulutza

Întrebări

Ce este ricotta

Un sortiment de branza, care se gaseste la toate marketurile!

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Nu va suparati, din ce tara sunteti?
Intreb deoarece e clar ca limba romana va este complet straina.

am gătit această rețetă
abuz
Răspuns adulutza:

Sunt din Romanica, si asta imi rapeste mult timp! reteta este luata de pe blogul meu si adaptata grosier de moderatorul petichef! sa traim bine!

varady_c2018

Cum adica o compozitie pe baza de rosii?

abuz

anonymous

Mie imi place

abuz

anonymous

Aceeasi reteta, dar cu cap si coada se gaseste putin mai jos la Cuburi Marmorate (Menhir) si pare destul de ispititoare, in afara ca trebuie deschis cuptorul. In loc de ricotta putem pune urda autohtona

abuz

anonymous

Nu are nici cap nici coada e o porcarie

abuz
Răspuns adulutza:

Da, de acord! mai ales ca eu am muncit la reteta si la poze... postez ce trebuie pe blog, petichef cere acordul pt publicare, zic da, si publica ce crede "el" fara cap si fara coada! noi sa fim sanatosi! chiar nu e o porcarie e un super aperitiv!