Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv
Ingrediente
4
Preparare
Preparare45 min
Gătire35 min
- Sosul de rosii se pune intr-o craticioara, se adauga usturoiul dat pe razatoare, busuiocul, uleiul se potriveste de sare si piper se da sa fiarba la foc domol timp de 10 min.apoi se adauga maslinele intre timp se bat oualele.
- Se adauga faina cand s-a racit piureul de rosii se adauga peste faina cu oualele in continuare ricotta se mixeaza bine cu oul.
- Se adauga faina cand s-a racit piureul de rosii se adauga peste faina cu oualele in continuare ricotta se mixeaza bine cu oul.
- Se adauga sarea, piperul si oregano folosit o tava de yena pus in ea prima compozitie cu rosii si masline cu o lingura se pune deasupra din compozitia de branza.
- Apoi trecut o scobitoare prin rotocoalele de branza dat la cuptor timp de 25 de min in cuptorul preincalzit.
- Taiati in cuburi, romburi sau ce vreti voi dar numai dupa ce s-a racit complet, puteti s-o dati la frigider chiar apoi s-o taiati iaca pe farfuricion din fatza si un cubulete mie mi-a placut mult!
Întrebări
Ce este ricotta
Un sortiment de branza, care se gaseste la toate marketurile!
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Nu va suparati, din ce tara sunteti?
Intreb deoarece e clar ca limba romana va este complet straina.
am gătit această rețetă
V
varady_c2018
Cum adica o compozitie pe baza de rosii?
anonymous
Mie imi place
anonymous
Aceeasi reteta, dar cu cap si coada se gaseste putin mai jos la Cuburi Marmorate (Menhir) si pare destul de ispititoare, in afara ca trebuie deschis cuptorul. In loc de ricotta putem pune urda autohtona
anonymous
Nu are nici cap nici coada e o porcarie
Punctează această reţetă