Petitchef

Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv

Aperitiv
4 porții
45 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Sosul de rosii se pune intr-o craticioara, se adauga usturoiul dat pe razatoare, busuiocul, uleiul se potriveste de sare si piper se da sa fiarba la foc domol timp de 10 min.apoi se adauga maslinele intre timp se bat oualele.
  • Se adauga faina cand s-a racit piureul de rosii se adauga peste faina cu oualele in continuare ricotta se mixeaza bine cu oul.
  • Se adauga faina cand s-a racit piureul de rosii se adauga peste faina cu oualele in continuare ricotta se mixeaza bine cu oul.
  • Se adauga sarea, piperul si oregano folosit o tava de yena pus in ea prima compozitie cu rosii si masline cu o lingura se pune deasupra din compozitia de branza.
  • Apoi trecut o scobitoare prin rotocoalele de branza dat la cuptor timp de 25 de min in cuptorul preincalzit.
  • Taiati in cuburi, romburi sau ce vreti voi dar numai dupa ce s-a racit complet, puteti s-o dati la frigider chiar apoi s-o taiati iaca pe farfuricion din fatza si un cubulete mie mi-a placut mult!


Poze

Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv
Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv - poza 2
Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv - poza 3
Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv - poza 4
Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv - poza 5
Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv - poza 6
Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv - poza 7
Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv - poza 8
Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv - poza 9
Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv - poza 10
Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv - poza 11
Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv - poza 12
Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv - poza 13
Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv - poza 14
Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv - poza 15
Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv - poza 16
Cuburi marmorate cu ricotta si rosii - aperitiv - poza 17

Întrebări:

Ce este ricotta

Răspuns:

Un sortiment de branza, care se gaseste la toate marketurile!




Comentarii:

26/07/2016

Nu va suparati, din ce tara sunteti?
Intreb deoarece e clar ca limba romana va este complet straina.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Răspuns adulutza:

Sunt din Romanica, si asta imi rapeste mult timp! reteta este luata de pe blogul meu si adaptata grosier de moderatorul petichef! sa traim bine!

varady_c2018, 12/06/2023

Cum adica o compozitie pe baza de rosii?

(0) (0) Abuz
26/07/2016

Mie imi place

(1) (0) Abuz
26/07/2016

Aceeasi reteta, dar cu cap si coada se gaseste putin mai jos la Cuburi Marmorate (Menhir) si pare destul de ispititoare, in afara ca trebuie deschis cuptorul. In loc de ricotta putem pune urda autohtona

(0) (0) Abuz
26/07/2016

Nu are nici cap nici coada e o porcarie

(0) (0) Abuz
Răspuns adulutza:

Da, de acord! mai ales ca eu am muncit la reteta si la poze... postez ce trebuie pe blog, petichef cere acordul pt publicare, zic da, si publica ce crede "el" fara cap si fara coada! noi sa fim sanatosi! chiar nu e o porcarie e un super aperitiv!


Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cuburi de gheata cu fructe de padure si menta
Cuburi de gheata cu fructe de padure si menta
4 porții
2 h 5 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Biluțe de ricotta pentru aperitiv!
Biluțe de ricotta pentru aperitiv!
12 porții
10 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Coroniță aperitiv
Coroniță aperitiv
5 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează