Petitchef

Omuraisu, sardine, oyakodon, ciorba de varza alba, cuburi de carne

Felul principal
2 porții
30 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Sardine la cuptor :

Oyako don:

Ciorba de varza alba:

Preparare

  • Etapa 1 - Omuraisu, sardine, oyakodon, ciorba de varza alba, cuburi de carne
    Aveam, pentru minunatul omuraisu, deja fierte orezul si mazarea, pe care le-a tras in tigaie alaturi de o jumatate de ceapa calita, dupa care am adaugat sos de soia si ketchup. De-aici, nu mai trebuie decat sa infasuram compozitia rezultata in omleta si asta-i tot.
  • Sardine la cuptor:
    Pe astea le-am facut la plesneala, am construit un pat din ce legume a gasit: rondele de ceapa, de morcovi, de cartofi, tulpini de telina,
    depus pestii victimizati la odihna cu niscai foi de dafin, usturoi si ardei uscati, acoperit cu ulei si dat la cuptor pana la rumenire.
    S-a executat si un sos din vin alb, ceapa verde tocata, zeama de la o lamaie, cimbru, sare, piper si o foaie de dafin maruntita, fierte pe foc domol pana ce lichidul scade la jumatate.
  • Oyako don:
    adaugand puiul deja prajit
    si ouale, care se tin pe foc un minuti, cu capac.
    Asezam oyako peste don si atat! Foarte bun.
  • Ciorba de varza alba:
    caci stomahul mai doreste si el sa beneficieze de o zeama, fie ea de varza alba. Plus: un ardei, vreo doua rosii, un morcov, un patrunjel, o telina, o ceapa, bors , marar.
    Carnea ar trebui sa fie cam o jumatate de chil si se pune pe foc cu 3 l de apa rece si putina sare. Cand incepe sa fiarba, ii aducem prinos de morcov, patrunjel, telina si ceapa.
    Cand e fiarta pe jumatate, punem varza si ardeiul gras.
    Cand toate sunt fierte, punem rosiile taiate felii si, mai tarziu un pic, acrim dupa gust. Punem putin cimbru si marar si ne oblojim mucoasele.


Poze

Omuraisu, sardine, oyakodon, ciorba de varza alba, cuburi de carne
Omuraisu, sardine, oyakodon, ciorba de varza alba, cuburi de carne - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cuburi de gheata cu fructe de padure si menta
Cuburi de gheata cu fructe de padure si menta
4 porții
2 h 5 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bundt cake de paște cu lamâie și ciocolată albă
Bundt cake de paște cu lamâie și ciocolată albă
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecei cu sardine
Rulouri de dovlecei cu sardine
20 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pate de sardine, simplu si rapid
Pate de sardine, simplu si rapid
10 porții
15 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează