Petitchef

Rulada aperitiv de rosii cu crema de branza

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

pentru blat:

Pentru crema de branza:

Preparare

  • Se bat albusurile spuma, adaugand un varf de cutit de sare. Intr-un castron, se bat cu mixer electric cele 3 galbenusuri cu 100 ml de apa fiarta, turnanad treptat. Faina, amidonul de porumb si praful de copt se amesteca si se cerne. Se adauga peste galbenusuri, alternand cu untul topit, dar sa nu atinga punctul de fierbere.
  • Se adauga boiaua de ardei si pasta de rosii, pana capata o culoare rosiatica. Indicat sa folositi boia de ardei praf, ca ii da o culoare mai frumoasa. A pus din tub unguresc si culoarea a iesit mai pala.
  • Apoi se incorporeaza uor si albuurile de ou. Se pregateste o tava pe care se pune hartie de copt si se intinde aluatul. Se coace 8-10 minute in cuptor. Se scoate aluatul si se ruleaza cu o carpa.
  • Separat intr-un castron mare, se combina branza, firele de ceapa verde tocata marunt, patrunjelul tocat i usturoiul optional. In functie de consistenta branzei, daca este nevoie se adauga si putina smantana. Se amesteca totul si se pune umplutura peste aluat, apoi se ruleaza.
  • Se da la rece. A grabit si blatul nu se racise suficient, asa ca branza s-a mai topit, neavand aceeasi grosime peste tot. Se poate servi cu o salata alaturi.


Poze

Rulada aperitiv de rosii cu crema de branza
Rulada aperitiv de rosii cu crema de branza - poza 2
Rulada aperitiv de rosii cu crema de branza - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

savy_b2016, 01/03/2023

Felicitari,arata súper.Sper ca este si gustosa. O sa o fac. Multumesc, basta.

(0) (0) Abuz
29/12/2013

Arata foarte bine,am s-o fac.

(0) (0) Abuz
08/12/2013

Pare o reteta interesanta,am s-o incerc si eu

(0) (0) Abuz
23/10/2013

Arata foarte bine

(0) (0) Abuz
03/10/2013

Comentariul tău:super arata

(0) (0) Abuz
24/09/2013

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartine cu crema de branza, pesto si rosii cherry
Tartine cu crema de branza, pesto si rosii cherry
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează