Se bat albusurile spuma, adaugand un varf de cutit de sare. Intr-un castron, se bat cu mixer electric cele 3 galbenusuri cu 100 ml de apa fiarta, turnanad treptat. Faina, amidonul de porumb si praful de copt se amesteca si se cerne. Se adauga peste galbenusuri, alternand cu untul topit, dar sa nu atinga punctul de fierbere.
Se adauga boiaua de ardei si pasta de rosii, pana capata o culoare rosiatica. Indicat sa folositi boia de ardei praf, ca ii da o culoare mai frumoasa. A pus din tub unguresc si culoarea a iesit mai pala.
Apoi se incorporeaza uor si albuurile de ou. Se pregateste o tava pe care se pune hartie de copt si se intinde aluatul. Se coace 8-10 minute in cuptor. Se scoate aluatul si se ruleaza cu o carpa.
Separat intr-un castron mare, se combina branza, firele de ceapa verde tocata marunt, patrunjelul tocat i usturoiul optional. In functie de consistenta branzei, daca este nevoie se adauga si putina smantana. Se amesteca totul si se pune umplutura peste aluat, apoi se ruleaza.
Se da la rece. A grabit si blatul nu se racise suficient, asa ca branza s-a mai topit, neavand aceeasi grosime peste tot. Se poate servi cu o salata alaturi.
Comentarii:
Felicitari,arata súper.Sper ca este si gustosa. O sa o fac. Multumesc, basta.
Arata foarte bine,am s-o fac.
Pare o reteta interesanta,am s-o incerc si eu
Arata foarte bine
Comentariul tău:super arata
Excelent