Petitchef

Rulada aperitiv

Felul principal
6 porții
25 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Legumele congelate se fierb bine, cateva minute in apa cu sare,apoi se scurg bine intr-o sita.
  • Se da branza prin razatoare apoi se freaca cu doua linguri de smntana,pana obtinem o crema omogena in care adaugam maioneza preparata dintr-un galbenus crud su unul fiert ,frecate bine cu un praf de sare si ulei ,piper si putin marar verde tocat marunt,dupa gust.
  • Se topeste gelatina in putina apa rece apoi la bain marie ,fara sa fiarba,se lasa sa se racoreasca apoi se adauga in crema de branza,se amesteca bine si se adauga si legumele fierte ,racite si scurse bine de apa.
  • Intr-o tavita mai mica se intinde o folie alimentara de celofan,apoi se toarna compozitia de branza si se da la frigider,20 de minute dupa care se scoate si deasupra se presara marar verde tocat fin si ouale fierte lasate intregi si asezate unul langa altul,pe marginea lunga a ruladei,unde vom incepe rularea ajutandu-ne de celofan.
  • Rulada stransa bine,se fixeaza cu ceva sa nu se desfaca si se da la rece cateva ore,ideal de seara pana dimineata apoi se taie in felii subtiri care se ver servi ca aperitiv.Sunt absolut delicioase si vor anima masa pascala.


Poze

Rulada aperitiv
Rulada aperitiv - poza 2
Rulada aperitiv - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1 h 10 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
2 porții
19 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Rulada - desertul rapid Rulada - desertul rapid Rulada cu carne Rulada cu carne

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează