Rulada aperitiv din branza dulce

Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Plicurile de gelatina le punem la inmuiat in aproximativ 50 ml apa rece .Ouale le fierbem , apoi curatam si le punem deoparte. Branza impreuna cu smantana o mixam bine cu mixerul .
  • Punem la topit 1 lingura unt cu 2 linguri ulei si calim sunca afumata taiata cubulete pret de cateva secunde dupa care adaugam amestecul de legume,condimentam cu sare si piper alb dupa gust si lasam la calit pe foc pana dispare tot lichidul.
  • Lasam aceasta compozitie sa raceasca apoi o adaugam la branza mixata. Gelatina inmuiata o incalzim usor si o turnam in compozitia de branza.
  • Amestecam incet sa omogenizam totul ,apoi intindem compozitia pe folie de plastic .Peste compozitie punem ouale fierte si incepem sa rulam .
  • Inchidem capetele si dam rulada la rece de la o zi la alta. A doua zi se va felia si se poate servi.
LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
pasionat
pasionat, 23/10/2018

Foarte aspectoasa.; cred ca este f . gustoasa.

(0) (0) abuz
10/06/2017

OAU!!!

(0) (0) abuz
26/10/2016

Super bun ,multumesc

(0) (0) abuz
03/01/2014

Am incercat acesta reteta de 2 ori si a fost foarte apreciată atât pentru design cât și pentru gust! Totuși, eu nu am folosit decât 2 pliculețe de gelatina! Felicitări oricum pentru retetă!

(1) (0) abuz
23/12/2013

Sper ca imi va iesi...acum o voi incerca

(0) (0) abuz
06/12/2013

Foarte buna

(0) (0) abuz
30/04/2013

Excelent

(0) (0) abuz
26/04/2013

Super...am sa o incerc!!

(0) (0) abuz
25/03/2013

E super cand ai musafiri

(0) (0) abuz
06/03/2013

Good

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2