Rulada aperitiv din branza dulce
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Plicurile de gelatina le punem la inmuiat in aproximativ 50 ml apa rece .Ouale le fierbem , apoi curatam si le punem deoparte. Branza impreuna cu smantana o mixam bine cu mixerul .
- Punem la topit 1 lingura unt cu 2 linguri ulei si calim sunca afumata taiata cubulete pret de cateva secunde dupa care adaugam amestecul de legume,condimentam cu sare si piper alb dupa gust si lasam la calit pe foc pana dispare tot lichidul.
- Lasam aceasta compozitie sa raceasca apoi o adaugam la branza mixata. Gelatina inmuiata o incalzim usor si o turnam in compozitia de branza.
- Amestecam incet sa omogenizam totul ,apoi intindem compozitia pe folie de plastic .Peste compozitie punem ouale fierte si incepem sa rulam .
- Inchidem capetele si dam rulada la rece de la o zi la alta. A doua zi se va felia si se poate servi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

03/01/2014
Am incercat acesta reteta de 2 ori si a fost foarte apreciată atât pentru design cât și pentru gust! Totuși, eu nu am folosit decât 2 pliculețe de gelatina! Felicitări oricum pentru retetă!