Bundt cake de paște cu lamâie și ciocolată albă

Gustări
8 porții
Foarte ușor
1 h 30 m

Ați întâlnit vreodată de Paște un desert mai drăguț și mai apetisant decât acesta? Noi nu credem! În acest desert, va fi de toate: o prăjitură foarte moale, o formă super drăguță datorită unei forme bundt, glazură fondant și ouă colorate adorabile. Spune-ne părerea în comentarii.


Ingrediente

8

Blatul :

Glazură:


Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Timp așteptare30 min
Gătire45 min


Observații

Secretul pentru un tort Bundt de succes este adăugarea de smântână în aluat, precum și urmărirea cu atenție a timpului de gătire ;-)

Îți poți îmbrăca tortul Bundt cu un ganache: pentru a face acest lucru va trebui să amesteci smântâna fierbinte cu ciocolata și să amesteci până obții o textură omogenă.

Pentru decor se pot adăuga: coajă de lămâie, ouă clasice de ciocolata, fructe...


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+