Ingrediente: 8 oua de ciocolata tip Kinder Surprise bomboane colorate tip M&M's Pentru crema: 500 ml lapte 25 gr amidon 50 gr de cacao pudra, neindulcita 75 gr...
Ingrediente: Baza : 300 gr de biscuiți digestivi 125 gr unt nesărat Caramel toffee: (sau 200 gr caramel cu unt sărat din comerț) 75 gr de unt 75 gr zahăr 1/2...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 90 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 80 gr de unt Crema chantilly: 200 ml smântană lichidă rece (minim 30%...
Ingrediente: Blatul : 4 ouă 140 gr zahăr 120 ml smântână lichidă (sau 120 gr smântână groasă) coaja de 1 lămâie netratată suc de 1 lămâie 250 gr de făină 11 gr...
Ingrediente: 120 gr unt 120 gr zahar brun 1 ou 1 lingurita esenta de vanilie 1 praf de sare 220 gr faina 1 lingurita de praf de copt 16 oua mici de ciocolata...
Ingrediente: Pentru baza: 125 gr biscuiti petits beurre 80 gr unt Pentru umplutura : 450 gr crema de branza philadelphia 200 gr mascarpone 150 gr zahar 50 ml de...
Ingrediente: Pentru tort aveti nevoie de: 2 cani (280 g) faina alba 2 lingurite bicarbonat 1/4 lingurita sare 1/2 cana (115 g) unt la temperatura camerei 3/4...
Ingrediente: 20 oua 200 g. zahar 2 pliculete zahar vanilat 400 ml. rom alb 4-5 linguri mari de lapte condensat, indulcit(din comert sau facut in casa) 100 g....
Ingrediente: 280 g faina 100 g ciocolata fina cu lapte 2 linguri cacao 1 plic praf de copt 120 g. zahar 125 g. unt 1 ou 250 ml. lapte batut Pentru ornat: 100...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 1 kg. faina 140 g. zahar brun 200 g. unt 4 galbenusuri 15 ml. rom sau o lingurita esenta de rom 2 pachetele zahar vanilat 1 lingura flori de...
Ingrediente: 8 foi de lasagna Pentru umplutura : 2 mere mari 2 linguri zahar 1 lingurita scortisoara 100 g nuca macinata 1 lingura unt bilute de ciocolata...