Petitchef

Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly

Psssiiiiit, avem o idee pentru desertul tău de Paște: verrines! Umplute cu negresă și frișcă extra cremoasă, nu uitați de ouăle mici de ciocolată pentru o notă de culoare. Un desert expres și super ușor de făcut împreună cu copiii! Vă asigurăm că îi va amuza foarte mult ;-)

Gustări
6 porții
20 min
30 min
20 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

6

Negresa :

Crema chantilly:

Materiale

  • dimensiuni tava noastra: 14x22 cm
  • Verrines sau pahare fără picior
  • mixer electric
  • posh cu duză canelata (opțional)

Preparare

  • Etapa 1 - Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly
    Pregătim negresa :
    Topiți untul și ciocolata. Amestecați ouăle cu zahărul brun. Adaugați făina și amestecați bine. La final adaugați ciocolata și untul topit și amestecați.
  • Etapa 2 - Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly
    Când aluatul este omogen, se toarnă într-o tavă unsă cu unt. Coacem brownie-ul în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 20 de minute.
  • Etapa 3 - Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly
    Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească. Tăiem în cuburi mici.
  • Etapa 4 - Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly
    Puneți smântâna la congelator cu cel puțin 15 minute înainte de utilizare. Bateți smântâna cu mascarpone, zahăr pudră și vanilie până obțineți o textură foarte cremoasă și groasă.
  • Etapa 5 - Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly
    Puneți bucățele de brownie în pahare sau verrine, acoperiți cu cremă folosind o punga de patiserie sau un posh. Adăugați ouă colorate de Paște
  • Etapa 6 - Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly
    Repetați operația în funcție de dimensiunea paharului dvs.
  • Etapa 7 - Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly
    Gata!


Echipamente de gătit

Cuptor
Blender

Poze

Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly
Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly - poza 2
Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly - poza 3
Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly - poza 4
Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly - poza 5
Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly - poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Verrines cu raffaello (fără gătire)
Verrines cu raffaello (fără gătire)
4 porții
5 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Verrines cu ciocolată și nuga
Verrines cu ciocolată și nuga
3 porții
1 h 55 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Verrines cu spéculoos
Verrines cu spéculoos
6 porții
1 h 31 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa vegana
Negresa vegana
8 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

Negresa – cea mai iubita prajitura de casa Negresa – cea mai iubita prajitura de casa Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează