Psssiiiiit, avem o idee pentru desertul tău de Paște: verrines! Umplute cu negresă și frișcă extra cremoasă, nu uitați de ouăle mici de ciocolată pentru o notă de culoare. Un desert expres și super ușor de făcut împreună cu copiii! Vă asigurăm că îi va amuza foarte mult ;-)
Pregătim negresa : Topiți untul și ciocolata. Amestecați ouăle cu zahărul brun. Adaugați făina și amestecați bine. La final adaugați ciocolata și untul topit și amestecați.
Când aluatul este omogen, se toarnă într-o tavă unsă cu unt. Coacem brownie-ul în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 20 de minute.
Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească. Tăiem în cuburi mici.
Puneți smântâna la congelator cu cel puțin 15 minute înainte de utilizare. Bateți smântâna cu mascarpone, zahăr pudră și vanilie până obțineți o textură foarte cremoasă și groasă.
Puneți bucățele de brownie în pahare sau verrine, acoperiți cu cremă folosind o punga de patiserie sau un posh. Adăugați ouă colorate de Paște
Repetați operația în funcție de dimensiunea paharului dvs.