Verrines de paște cu negresă si cremă chantilly

Gustări
Foarte ușor
1 h 10 m

Psssiiiiit, avem o idee pentru desertul tău de Paște: verrines! Umplute cu negresă și frișcă extra cremoasă, nu uitați de ouăle mici de ciocolată pentru o notă de culoare. Un desert expres și super ușor de făcut împreună cu copiii! Vă asigurăm că îi va amuza foarte mult ;-)

Ingrediente

6

Negresa :

Crema chantilly:

Materiale

  • dimensiuni tava noastra: 14x22 cm
  • Verrines sau pahare fără picior
  • mixer electric
  • posh cu duză canelata (opțional)

Preparare

Preparare20 min
Timp așteptare30 min
Gătire20 min
  • Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly - Preparare etapa 1Pregătim negresa :
    Topiți untul și ciocolata. Amestecați ouăle cu zahărul brun. Adaugați făina și amestecați bine. La final adaugați ciocolata și untul topit și amestecați.
  • Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly - Preparare etapa 2Când aluatul este omogen, se toarnă într-o tavă unsă cu unt. Coacem brownie-ul în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 20 de minute.
  • Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly - Preparare etapa 3Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească. Tăiem în cuburi mici.
  • Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly - Preparare etapa 4Puneți smântâna la congelator cu cel puțin 15 minute înainte de utilizare. Bateți smântâna cu mascarpone, zahăr pudră și vanilie până obțineți o textură foarte cremoasă și groasă.
  • Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly - Preparare etapa 5Puneți bucățele de brownie în pahare sau verrine, acoperiți cu cremă folosind o punga de patiserie sau un posh. Adăugați ouă colorate de Paște
  • Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly - Preparare etapa 6Repetați operația în funcție de dimensiunea paharului dvs.
  • Verrines de Paște cu negresă si cremă chantilly - Preparare etapa 7Gata!

Punctează această reţetă

Echipamente de gătit

cuptor
blender
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: