Ingrediente: Crumble de parmezan: 50 gr de făină 40 gr parmezan 50 gr unt rece Crema de mazăre: 280 gr mazăre fiartă scursă 150 ml supă de legume 1 lingură de...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 90 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 80 gr de unt Crema chantilly: 200 ml smântană lichidă rece (minim 30%...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Ingrediente pentru blat: * 6 oua * 250 g zahar tos * 250 g faina * 1/4 lingurita praf de copt * 1/4 lingurita sare * 150 g unt nesarat, topit si...
Ingrediente: blat: 7 oua 7 lg zahar -8 lg faina 1 plic zahar vanilat sare 1 lg apa rece 1 lg ulei 1 praf de copt crema cu mascarpone: 200 g mascarpone 2...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: 6 oua 200 g zahar 230 g faina 1/2 lingurita parf de copt 40 g Nesquik 2 galbenusuri 50 ml lapte 50 g ciocolata alba 100 g zahar 5 g gelatina 250 g...
Ingrediente: patru caise patru linguri de zahar brun 40 grame unt patru lingurite de miere 100 grame mascarpone o pastaie de vainilie de bourbon cateva...
Ingrediente: Pentru 4-6 portii, m-am abatut nitel de la reteta initiala si am folosit: 1. 400 gr rosii bucatele in sos propriu Cirio 2. un pastarnac mic 3. 450...
Ingrediente: Pentru Sos: 400 g capsuni 4 linguri zahar zeama de la o jumatate de lamaie Pentru servit si ornat : frisca capsuni frunze de menta sau lamaita
Ingrediente: pentru paharute: 180 g ciocolata neagra forme de silicon pentru crema : 500 g de mascarpone 150 g ciocolata cu lapte 1 pliculet de zahar vanilat 2...
Ingrediente: Blat: 3 oua, 9 lg zahar, 3 lg cu varf de faina, 1 praf de copt, 3 lg de apa Crema: 600 ml frisca, 250 g branza mascarpone sau branza proaspata de...