Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone

Antreuri
4 porții
Foarte ușor
1 h 17 m

După cum știți, ne plac verrinele pentru a începe masa :-) Urmați pașii noștri de mai jos pentru a face aceste verrine vegetariene.


Ingrediente

4

Crumble de parmezan:

Crema de mazăre:

Crema de mascarpone:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Timp așteptare30 min
Gătire17 min

Observații

Cum se păstrează verrinele?
Vă recomandăm să păstrați crumble-ul deoparte, într-un recipient ermetic, la temperatura camerei și verrinele acoperite cu folie alimentară la frigider, astfel încât să rămână proaspete. Presărați crumble-ul în ultimul moment, chiar înainte de servire pentru a-și păstra textura crocantă.

Cu ce ​​pot înlocui mazărea?
Puteți înlocui crema de mazăre cu guacamole de casă dacă doriți.

Cu ce ​​pot înlocui crumblele de parmezan?
Îl puteți înlocui cu nuci zdrobite prăjite, de exemplu!

Ce ierburi să adăugați?
Verrinele le-am decorat cu cepșoară, dar nu ezitati să adăugați pătrunjel sau busuioc de exemplu.


Echipamente de gătit

cuptor
blender

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+