Petitchef

Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone

După cum știți, ne plac verrinele pentru a începe masa :-)
Urmați pașii noștri de mai jos pentru a face aceste verrine vegetariene.

Antreuri
4 porții
30 min
30 min
17 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Crumble de parmezan:

Crema de mazăre:

Crema de mascarpone:

Materiale

  • 1 chopper
  • 1 mixer electric
  • 1 pungă patiserie
  • 1 duză canelată
  • 4 pahare bodega capacitate 200 ml

Preparare

  • Etapa 1 - Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone
    Crumble de parmezan:
    Amestecați făina și parmezanul. Adăugați untul rece, tăiat în bucăți mici. Sfărâmați totul pentru a forma aluatul de crumble.
  • Etapa 2 - Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone
    Transferati aluatul într-o tava tapetată cu hârtie de copt și coaceți 17 minute la 180°C.
  • Etapa 3 - Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone
    Crema de mazăre:
    Puneți mazărea fiartă, supa de legume, smântâna, sarea și piperul în vasul chopperului.
  • Etapa 4 - Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone
    Amestecați totul până obțineți e o textură omogenă. Dați la frigider pentru cel putin 30 de minute.
  • Etapa 5 - Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone
    Crema de mascarpone:
    Puneți ingredientele și ustensilele la congelator timp de 20 de minute înainte de utilizare. Turnați smântâna și mascarpone în bol, adaugați sare și piper.
  • Etapa 6 - Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone
    Bateți totul împreună până obțineți o cremă netedă și omogenă. Transferați într-o pungă prevăzută cu un vârf canelat.
  • Etapa 7 - Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone
    Puneți crema de mazăre în verrine.
  • Etapa 8 - Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone
    Deasupra puneți bucăți de ardei marinați.
  • Etapa 9 - Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone
    Puneți crema de mascarpone deasupra.
  • Etapa 10 - Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone
    Inainte de servire: se presara crumble de parmezan.
  • Etapa 11 - Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone
    La final, puneți cepșoară tocată (sau alte ierburi aromate...) și voila, este gata!

Observații:

Cum se păstrează verrinele?
Vă recomandăm să păstrați crumble-ul deoparte, într-un recipient ermetic, la temperatura camerei și verrinele acoperite cu folie alimentară la frigider, astfel încât să rămână proaspete. Presărați crumble-ul în ultimul moment, chiar înainte de servire pentru a-și păstra textura crocantă.

Cu ce ​​pot înlocui mazărea?
Puteți înlocui crema de mazăre cu guacamole de casă dacă doriți.

Cu ce ​​pot înlocui crumblele de parmezan?
Îl puteți înlocui cu nuci zdrobite prăjite, de exemplu!

Ce ierburi să adăugați?
Verrinele le-am decorat cu cepșoară, dar nu ezitati să adăugați pătrunjel sau busuioc de exemplu.



Echipamente de gătit

Cuptor
Blender

Poze

Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone
Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone - poza 2
Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone - poza 3
Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone - poza 4
Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone - poza 5
Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone - poza 6
Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone - poza 7
Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone - poza 8
Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone - poza 9

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Verrine cu rucola si sfecla rosie
Verrine cu rucola si sfecla rosie
20 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Verrine kinder bueno
Verrine kinder bueno
6 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Verrine tiramisu cu capsune
Verrine tiramisu cu capsune
3 porții
4 h 30 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Verrine cu avocado si somon
Verrine cu avocado si somon
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Verrine tiramisu cu speculoos si caramel sarat
Verrine tiramisu cu speculoos si caramel sarat
3 porții
4 h 30 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Verrines de paște cu negresă si cremă chantilly
Verrines de paște cu negresă si cremă chantilly
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează