Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone

Antreuri
Foarte ușor
1 h 17 m

După cum știți, ne plac verrinele pentru a începe masa :-) Urmați pașii noștri de mai jos pentru a face aceste verrine vegetariene.

Ingrediente

4

Crumble de parmezan:

Crema de mazăre:

Crema de mascarpone:

Materiale

  • 1 chopper
  • 1 mixer electric
  • 1 pungă patiserie
  • 1 duză canelată
  • 4 pahare bodega capacitate 200 ml

Preparare

Preparare30 min
Timp așteptare30 min
Gătire17 min
  • Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone - Preparare etapa 1Crumble de parmezan:
    Amestecați făina și parmezanul. Adăugați untul rece, tăiat în bucăți mici. Sfărâmați totul pentru a forma aluatul de crumble.
  • Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone - Preparare etapa 2Transferati aluatul într-o tava tapetată cu hârtie de copt și coaceți 17 minute la 180°C.
  • Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone - Preparare etapa 3Crema de mazăre:
    Puneți mazărea fiartă, supa de legume, smântâna, sarea și piperul în vasul chopperului.
  • Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone - Preparare etapa 4Amestecați totul până obțineți e o textură omogenă. Dați la frigider pentru cel putin 30 de minute.
  • Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone - Preparare etapa 5Crema de mascarpone:
    Puneți ingredientele și ustensilele la congelator timp de 20 de minute înainte de utilizare. Turnați smântâna și mascarpone în bol, adaugați sare și piper.
  • Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone - Preparare etapa 6Bateți totul împreună până obțineți o cremă netedă și omogenă. Transferați într-o pungă prevăzută cu un vârf canelat.
  • Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone - Preparare etapa 7Puneți crema de mazăre în verrine.
  • Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone - Preparare etapa 8Deasupra puneți bucăți de ardei marinați.
  • Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone - Preparare etapa 9Puneți crema de mascarpone deasupra.
  • Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone - Preparare etapa 10Inainte de servire: se presara crumble de parmezan.
  • Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone - Preparare etapa 11La final, puneți cepșoară tocată (sau alte ierburi aromate...) și voila, este gata!

Punctează această reţetă

Observații

Cum se păstrează verrinele?
Vă recomandăm să păstrați crumble-ul deoparte, într-un recipient ermetic, la temperatura camerei și verrinele acoperite cu folie alimentară la frigider, astfel încât să rămână proaspete. Presărați crumble-ul în ultimul moment, chiar înainte de servire pentru a-și păstra textura crocantă.

Cu ce ​​pot înlocui mazărea?
Puteți înlocui crema de mazăre cu guacamole de casă dacă doriți.

Cu ce ​​pot înlocui crumblele de parmezan?
Îl puteți înlocui cu nuci zdrobite prăjite, de exemplu!

Ce ierburi să adăugați?
Verrinele le-am decorat cu cepșoară, dar nu ezitati să adăugați pătrunjel sau busuioc de exemplu.

Echipamente de gătit

cuptor
blender
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: