Pentru inceput,se lasa mierea sa se incalzeasca la temperatura camerei.Se adauga branza mascarpone si extractul de vaniliesi se amesteca.Se acopera cu foile si se lasa la rece
Se bate frisca bine si se tine in frigider pana in momentul cand se va conbina in restul ingredientelor.
Se pregatesc capsunele.Se spala,apoi se pun la scurs,dupa care se taie feliute potrivite.
Se amesteca frisca si crema mascarpone si se toarna in pahare.
Se lasa la rece cel putin 1-2 ore,apoi se servesc ornate cu bucati de capsune proaspete.
Comentarii (20):
Reteta facuta de mantuiala, la fel ca cca. 50% din "retetele" de pe acest site.
"Se acopera cu foile"? Care foi? Ca la ingrediente nu exista!
Simplu de facut si foarte gustoasa!
Excelent
Foarte buna
F.b
Delicioasa si racoroasa.
Pare sa fie buna si usor de facut mai ales cind ai musafiri
Excelent
Este rapida si delicioasa!
Este un desert delicios si foarte repede de facut!Multumesc mult pentru astfel de retete!