Crema pasticcera/crema de vanilie
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Crema de vanilie - crema de patiserie
-
Crema cu nutella, toppingul perfect pentru prăjiturile tale în straturi!
-
Cremă tartinabilă de ciocolată & cafea
-
Crema de branza de casa (tip philadelphia) cu 2 ingrediente
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Intr-un vas amestecam galbenusurile cu zaharul, dupa care adaugam faina si amidonul si amestecam totul bine, bine.
- Incalzim intre timp laptele, dupa care incepem sa adaugam cite un pic
- Adaugam si sucul de ananas si vom obtine compozitia asta... Cine nu are suc de ananas, poate folosi lapte, deci cantitatea de lapte va fi de 500 ml.
- Aprindem aragazul si punem vasul pe foc, invirtind mereu cu o lingura de lemn, ca sa nu se lipeasca, dam la foc mic pina compozitia se ingroasa.
- Inchidem aragazul, adaugam esenta de vanilie, amestecam din nou, acoperim cu o folie transparenta sa nu se usuce crema si lasam la racit. Crema asta o folosesc la rulade, torturi, prajiturele.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!