Crema pasticcera/crema de vanilie

Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Intr-un vas amestecam galbenusurile cu zaharul, dupa care adaugam faina si amidonul si amestecam totul bine, bine.
  • Incalzim intre timp laptele, dupa care incepem sa adaugam cite un pic
  • Adaugam si sucul de ananas si vom obtine compozitia asta... Cine nu are suc de ananas, poate folosi lapte, deci cantitatea de lapte va fi de 500 ml.
  • Aprindem aragazul si punem vasul pe foc, invirtind mereu cu o lingura de lemn, ca sa nu se lipeasca, dam la foc mic pina compozitia se ingroasa.
  • Inchidem aragazul, adaugam esenta de vanilie, amestecam din nou, acoperim cu o folie transparenta sa nu se usuce crema si lasam la racit. Crema asta o folosesc la rulade, torturi, prajiturele.

Punctează această reţetă

DDanelutza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: