Cremă frankenstein pentru halloween
Ești pregătit pentru cea mai înfricoșătoare noapte a anului, Halloween?! Petitchef vă oferă astăzi o rețetă distractivă pentru a vă surprinde invitații! O crema umpluta cu Oreo, teribil de cremoasa! Lasă-ți imaginația să vorbească și prezintă-le în pahare în care ai desenat anterior capul celebrului Frankenstein!
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Crema de vanilie - crema de patiserie
-
Crema de conopida, lapte de cocos si somon fumé
-
Crema diplomat
-
Crema brigadeiro, un deliciu de mâncat cu lingura!
Preparare
Preparare45 min
Gătire15 min
Într-un castron bateți ouăle apoi adăugați zahărul. Amestecați.
Adăugați apoi amidonul de porumb și amestecați bine folosind un tel.
Dați deoparte.Puneți laptele într-o cratiță. Puneți la foc mediu și adăugați batonul de scorțișoară, coaja de lămâie, semințele de vanilie, păstaia de vanilie.
Fierbeți timp de 15 minute.După aceste 15 minute de infuzie se scoate coaja de lamaie, batonul de scorțișoara și păstaia de vanilie.
Turnați jumătate din amestecul de lapte în vasul care conține amestecul de gălbenuș + zahăr + amidon de porumb.
Amestecați.Puneți acest amestec în cratiță, cu restul de lapte.
Reveniți la foc mediu și amestecați până când amestecul se îngroașă.Odată ce se îngroașă, se ia amestecul de pe foc și se adaugă colorant verde. Amestecați astfel încât crema să fie foarte verde.
Puneți crema într-o cana de măsurat pentru a fi mai ușor de turnat țn pahare.
Se mixează Oreo și se lasă deoparte.
Cu un marker permanent, desenați capul lui Frankenstein pe paharele de plastic.
(Ajutați-vă de videoclipul nostru de la sfârșitul acestei rețete dacă doriți)Asamblarea:
Umpleți paharele de plastic cu cremă verde până aproape de vârful cicatricii lui Frankenstein.Adăugați amestecul de Oreo până sus. Va arăta ca părul lui Frankenstein.
Gata!
Se lasă la frigider 30 de minute înainte de servire pentru a se întări.
Observații
Videoclipul este în limba franceză, dar suntem siguri ca vă ajuta la realizarea acestui desert monstruos.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!