Crema de mascarpone si capsuni la pahar
Ingrediente
4
Pentru Sos:
Pentru servit si ornat :
Preparare
- Pentru inceput cautam prin dulap 6 cupe sau pahare pe care le curatam bec. Punem in fiecare pahar un strat de piscoturi,biscuiti sau bucati de pandispan. Stropim cu putin rom , lichior de portocale sau chiar suc de portocale.
- Le lasam deoparte. Preparam sosul de fructe. Punem la fiert capsunile cu zaharul si zeama de lamaie , pana cand da un clocot.
- Sosul acesta il repartizam , peste piscoturi. Apoi facem crema de mascarpone. Se freaca spumos galbenusurile cu 2 linguri de zahar pudra si cu zaharul vanilat .
- Se bat albusurile cu alte doua linguri de zahar . Apoi amestecam mascarpone cu galbenusurile si la final cu albusurile spuma .
- Repartizam crema de mascarpone in pahare .
- Dam la rece pentru cel putin doua ore , dupa care servim cu frisca si ornam cu capsuni,menta,lamaita,sau cu ce aveti la indemana.
- Daca va ramane crema sau frisca , aveti voie sa o lingeti din cratita , pentru ca sunteti singure in bucatarie si asta e extraportia bucataresei .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
elena
Unde sunt oule in reteta ?/
anonymous
Deja imi lasa gura apa.o fac neaparat
anonymous
Super bun
Punctează această reţetă