Ingrediente: Baza de biscuiti: 200 gr biscuiti (tip Petit Beurre) 80 gr de unt Mousse-ul bavarez cu ciocolata alba: 3 galbenusuri 40 gr zahar 200 ml lapte 2 foi...
Ingrediente: 250 ml lapte 150 g zahar 500 ml frisca lichida putina sare 40 g frunze proaspete de menta, cam o cana de 250 ml indesata bine cu frunze 5...
Ingrediente: blat: 3 oua 75 g zahar 75 g faina 100 g ciocolata o lingurita praf copt 50 g unt un praf de sare crema: 200 g smantana 4-5 linguri zahar 150 g...
Ingrediente: Blat: 4 oua 100 g zahar 125 g faina 3 linguri cacao 100 gr ciocolata o lingurita praf copt un vf cutit sare 60 ml apa calduta Crema: 200 g unt 100...
Ingrediente: 4 albusuri 150 g zahar esenta de rom 250 g mascarpone 500 ml frisca lichida 2 galbenusuri 100 g zahar 100 ml lapte 4 lingurite cacao 4 linguri...
Ingrediente: patru caise patru linguri de zahar brun 40 grame unt patru lingurite de miere 100 grame mascarpone o pastaie de vainilie de bourbon cateva...
Ingrediente: 170 g ciocolata neagra amaruie sau nu 113 g unt taiat in bucati 3 oua mari 3 galbenusuri mari 70 g zahar tos 40 g faina 1 lingurita si un sfert de...
Ingrediente: 2 cani de pepene galben curatat si taiat cubulete 2 cani de gheata 1 1/4 cani de kiwi curatat si taiat cubulete 10 frunze de menta proaspete 1...
Ingrediente: Pentru Sos: 400 g capsuni 4 linguri zahar zeama de la o jumatate de lamaie Pentru servit si ornat : frisca capsuni frunze de menta sau lamaita
Ingrediente: Pentru aluat: 120 g faina, 150 g zahar pudra, 50 g miere, 60 g unt, 1 galbenus, 2 linguri nuca macinata, 2 linguri de zeama de portocale, 2 linguri...
Ingrediente: o punga de fructe de padure congelate (500g) 1 cutie suc/nectar de portocale 100% (1 litru) 3-5 plicuri de gelatina alimentara 1 plic zahar...
Ingrediente: blat de cacao: 8 oua, 8 linguri zahar, 6 linguri faina, 2 linguri cacao neagra, 4 linguri ulei, un praf de sare. crema de ciocolata alba cu alune...
Ingrediente: pentru 500 gr de înghețată: 2 albușuri de ou 33 cl smantana pentru frisca 2 linguri de zahar 10 cl de sirop de menta de casa- reteta aici 50 g...