« Blatul » : se zdrobesc biscuitii foarte fin. Se topeste ciocolata ciocolata ?i untul la bain-marin. Când amestecul s-a topit, se toarn? peste biscui?ii sf?râma?i ?i se amestec? bine bine pana la omogenizarea completa. Pe un platou se a?eaz? un inel de tort sau doar inelul de la o form? de tort cu fund deta?abil. Se pune compozitia pentru ?blat?, se niveleaz? bine cu dosul unei linguri ?i se d? la frigider. Crema : Se mixeaza frisca lichida , rece, pana se intareste. Separat se mixeaza crema de brânz?, zah?rul pudr? ?i esen?a de vanilie. Gelatina alimentar? se amestec? cu 100 ml ap? rece ?i se las? s? se înmoaie 10 minute. Apoi se toarn? într-o cr?ticioar? ?i se înc?lze?te pe aburi, f?r? a o l?sa s? fiarb?. Se amestec? fri?ca b?tut? cu branza ?i gelatina r?cit? ?i se mixeaz? . Compozi?ia se va închega când prajitura va fi pusa la frigider. Se taie bananele rondele si persicile in cuburi si se integreaza fructele in compozitia de crema. Se toarna peste ?blatul? de biscuiti. Zmeura se amesteca cu un pliculet (dizolvat) de agar-agar sau gelatina speciala pentru tarta si se toarna peste crema de branza. Se lasa la frigider minimum 3-4 ore.
Comentarii:
Pisam-as pe ea de reteta, doar branza Philadelphia =)))
Naspa
DA! ASA DA!
Suna Foarte apetisant!!!