Cheesecake light cu banane, piersici si zmeura

Desert
Ușor
45 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • « Blatul » : se zdrobesc biscuitii foarte fin. Se topeste ciocolata ciocolata ?i untul la bain-marin. Când amestecul s-a topit, se toarn? peste biscui?ii sf?râma?i ?i se amestec? bine bine pana la omogenizarea completa. Pe un platou se a?eaz? un inel de tort sau doar inelul de la o form? de tort cu fund deta?abil. Se pune compozitia pentru ?blat?, se niveleaz? bine cu dosul unei linguri ?i se d? la frigider.
    Crema : Se mixeaza frisca lichida , rece, pana se intareste. Separat se mixeaza crema de brânz?, zah?rul pudr? ?i esen?a de vanilie. Gelatina alimentar? se amestec? cu 100 ml ap? rece ?i se las? s? se înmoaie 10 minute. Apoi se toarn? într-o cr?ticioar? ?i se înc?lze?te pe aburi, f?r? a o l?sa s? fiarb?. Se amestec? fri?ca b?tut? cu branza ?i gelatina r?cit? ?i se mixeaz? . Compozi?ia se va închega când prajitura va fi pusa la frigider. Se taie bananele rondele si persicile in cuburi si se integreaza fructele in compozitia de crema. Se toarna peste ?blatul? de biscuiti. Zmeura se amesteca cu un pliculet (dizolvat) de agar-agar sau gelatina speciala pentru tarta si se toarna peste crema de branza. Se lasa la frigider minimum 3-4 ore.

Punctează această reţetă

CCassandra17

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Pisam-as pe ea de reteta, doar branza Philadelphia =)))

abuz

anonymous

Naspa

abuz

anonymous

DA! ASA DA!

abuz

anonymous

Suna Foarte apetisant!!!

abuz