Ingrediente: Tort : 3 ouă 180 gr zahăr 100 gr cacao pudră 120 ml de ulei neutru 240 ml de apă fierbinte 240 gr făina de grâu 1 lingură de praf de copt Glazura...
Ingrediente: Caramel: 120 gr zahăr 70 gr de apă Flan de vanilie: 2 ouă 150 gr lapte condensat îndulcit 1 linguriță de extract de vanilie 200 gr smântână lichidă...
Ingrediente: Pentru bază: 75 gr biscuiti 40 de grame de unt Pentru stratul de nuga: 60 gr smântână lichidă (30% grăsime) 60 gr lapte integral 50 gr nuga moale...
Ingrediente: Aluatul: 240 gr unt moale 120 gr zahăr brun 100 g zahăr alb 2 ouă 180 gr făină 3 gr praf de copt (1 linguriă) 6 gr de bicarbonat de sodiu (1...
Ingrediente: 3 ouă 180 gr zahăr 100 gr pudra de cacao neîndulcită 120 ml ulei neutru (floarea soarelui) 240 ml apă clocotită 240 gr faină de grâu 1 lingură de...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: un aluat sablée 200 gr de ciocolată 600 ml lapte (de preferință integral) 300 ml de smântână lichidă 140 gr zahăr 3 ouă 60 gr amidon de porumb
Ingrediente: 225 gr cireșe fără sâmburi 1 ou 125 gr zahăr brun 120 gr de unt 2 lingurițe extract de vanilie 125 gr de făină 1 praf de sare 120 g chipsuri de...
Ingrediente: 200 g ciocolată rubin (roz). 200 g ciocolata albă decorațiuni pentru tort -bile albe decorațiuni pentru tort - bile roz decorațiuni pentru tort sub...
Ingrediente: 200g praline de ciocolata 40g ciocolata neagra (8 patratele) 160 g unt (+ unt 20g pentru ungerea formelor) 60 g faina 20 g amidon alimentar 130 g...
Ingrediente: Baza de biscuiti: 200 gr biscuiti (tip Petit Beurre) 80 gr de unt Mousse-ul bavarez cu ciocolata alba: 3 galbenusuri 40 gr zahar 200 ml lapte 2 foi...
Ingrediente: Aluatul de choux : 120 ml apa 50 gr unt un praf de sare 75 gr faina 2 oua 1 ou pentru ungere Crema de patiserie cu ciocolata : 350 ml lapet 3...
Ingrediente: Blatul de cacao : 3 oua 60 gr zahar 20 gr cacao 50 gr faina Siropul de cirese: 200 gr cirese congelate 150 gr zahar 150 ml apa 50 ml kirsch Crema...
Ingrediente: 4 oua 90 gr zahar pudra 50 gr ciocolata neagra 50 ml smantana lichida 50 gr unt 10 gr cacao pudra 90 gr migdale pudra 10 gr de faina 5 gr praf de...