Ingrediente: Aluatul de brownie: 2 ouâ 100 gr zahăr 90 gr făină 150 g de ciocolată 80 g unt Aluat de fursecuri: 120 gr de unt moale 120 gr zahăr brun 1 ou 160...
Ingrediente: 24 speculoos 250 gr de mascarpone 200 ml smântână lichidă 30% grăsime 2 linguri de tartibabil cu speculoos Decor: 100 gr de ciocolată albă 100 gr...
Ingrediente: 1 cutie de aluat de croissant Crema de patiserie cu vanilie: 1 ou 38 gr zahăr (împarțit in 2) 22 gr amidon de porumb 250 ml de lapte 1 linguriță...
Ingrediente: Mousse de cocos: 50 gr smântână de cocos 50 gr ciocolată albă de patiserie 100 gr de mascarpone 50 gr nucă de cocos rasă Crema de vanilie: 200 gr...
Ingrediente: 2 blaturi tip génoise 400 gr de M&M's 2 pachete biscuits Fingers (sau 3 pachete de Kit-kat) 70 gr de ciocolata Ganache-ul : 200 gr de ciocolata 200...
Ingrediente: Pentru "caramel" : 150 gr curmale fara samburi 1 lingura unt de arahide 1 lingura de lapte vegetal (noi am ales de migdale) 1 lingura de iaurt...
Ingrediente: 1 banana (de preferat foarte coapta) 2 linguri de unt de arahide (70 gr) 2 linguri de cacao pudra neindulcita (20 gr) 1 linguri sirop de agave sau...
Ingrediente: 500 gr faina 10 gr sare 100 gr zahar 60 gr unt 250 ml lapte 1 ou 20 gr drojdie proaspata 320 gr ciocolata tartinabila (aprox 2 linguri / briosa)
Ingrediente: 1 cutie de lapte praf Rarau -500 gr (26% grasime) 250 gr zahar 1 esenta de rom ½ plic de cacao pudra - sau 3 linguri cu varf 100 ml apa Un pachet...
Ingrediente: 120 gr unt 120 gr zahar brun 1 ou 1 lingurita esenta de vanilie 1 praf de sare 220 gr faina 1 lingurita de praf de copt 16 oua mici de ciocolata...
Ingrediente: blatul Joconde : 4 oua 125 gr migdale pudra 125 gr zahar pudra 20 gr unt 30 gr faina 3 albusuri Ganache cu ciocolata : 120 ml frisca lichida (30%...
Ingrediente: Negresa : 3 oua 80 de grame de zahar brun 50 de gr de faina 150 de grame de ciocolata 150 gr unt Decorul: 60 gr de biscuiti Oreo 6 -8 biscuiti mici...
Ingrediente: Pentru alatul simplu: 2 oua 90 gr zahar 60 gr smantana 110 gr faina 1 lingurita de praf de copt un praf de sare 50 gr unt Pentru aluatul cu...