Petitchef

Tarta Trio Ciocolata

Ciocolata neagra, ciocolata cu lapte si ciocolata alba,toate intr-o tarta ;-) Descoperiti reteta noastra cu trei tipuri de ciocolata.
O reteta testata si aprobata de intreaga echipa Petitchef!

Gustări
6 porții
15 ore
3 ore
50 min
Ușor

Ingrediente

6

Materiale

  • forma de copt cu inel - 20 cm
  • hartie de copt
  • folie de acetat
  • 1 mixer
  • 1 furculita

Preparare

  • Etapa 1 - Tarta Trio Ciocolata
    Mixati biscuitii si amestecati-i cu untul topit. Puneti preparatul pe fundul formei de copt acoperita cu hartie pergament si inconjurata de foliat de acetat. Se taseaza bine biscuitii si se lasa la frigider 30 de minute.
  • Etapa 2 - Tarta Trio Ciocolata
    Fierbeti 63 ml lapte si 125 gr smantana. Adaugati ciocolata alba si amestecati pentru a o incorpora bine. Amestecati 63 ml de lapte cu 5 gr de gelatina pudra si turnati acest amestec peste lapte si ciocolata alba.
  • Etapa 3 - Tarta Trio Ciocolata
    Ingroasati preparatul pe foc, amestecand ocazional. Turnati preparatul peste baza de biscuiti si dati la frigider timp de 1 ora.
  • Etapa 4 - Tarta Trio Ciocolata
    Fierbeti 63 ml lapte si 125 gr smantana. Adaugati ciocolata cu lapte si amestecati pentru a o incorpora bine. Amestecati 63 ml de lapte cu 5 gr de gelatina pudra si turnați acest amestec peste amestecul de ciocolata cu lapte.
  • Etapa 5 - Tarta Trio Ciocolata
    Ingrosati preparatul pe foc, amestecand ocazional. Scoateti tava din frigider. Cu o furculita, razuiti suprafata cremei de ciocolata alba. Turnati preparatul de ciocolata cu lapte peste cel anterior si puneti la frigider 1 ora.
  • Etapa 6 - Tarta Trio Ciocolata
    Fierbeti 63 ml lapte si 125 gr smantana. Adaugati ciocolata neagra si amestecati pentru a o incorpora bine. Amestecati 63 ml de lapte cu 5 gr de gelatina pudra si turnati peste amestecul de ciocolata neagra.
  • Etapa 7 - Tarta Trio Ciocolata
    Ingrosati preparatul pe foc, amestecand ocazional.Scoateti tarta din frigider. Cu o furculita, razuiti suprafata cremei de ciocolata cu lapte. Toarnati preparatul de ciocolata neagra si dati la frigider 1 ora.
  • Etapa 8 - Tarta Trio Ciocolata
    Acum puteti demonta tarta eliminand usor folia de acetat si cea de copt. Am decorat-o cu ciocolata rasa!

Observații:

Puteti decora aceasta tarta ciocolata dupa cum doriti.

Daca doriti, puteti incepe cu preparatul de ciocolata neagra, apoi ciocolata cu lapte, apoi ciocolata alba.

Aceasta tarta se face de obicei cu cuajada (care se intareste mai repede decat gelatina) Daca gasiti cuajada, veti avea nevoie de 2 pliculete pentru aceasta reteta.



Poze

Tarta Trio Ciocolata
Tarta Trio Ciocolata - poza 2
Tarta Trio Ciocolata - poza 3
Tarta Trio Ciocolata - poza 4
Tarta Trio Ciocolata - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tartă de paște cu ciocolată și caramel
Tartă de paște cu ciocolată și caramel
8 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu banane si ciocolata
Tarta cu banane si ciocolata
10 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta cu biscuiți oreo și ciocolată fără coacere
Tarta cu biscuiți oreo și ciocolată fără coacere
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tarta iepuras cu oua de ciocolata
Tarta iepuras cu oua de ciocolata
10 porții
2 h 12 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta floarea soarelui cu vanilie si ciocolata
Tarta floarea soarelui cu vanilie si ciocolata
8 porții
1 h 5 m
Ușor
4.2 / 5

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează