Ingrediente: 200 g ciocolată rubin (roz). 200 g ciocolata albă decorațiuni pentru tort -bile albe decorațiuni pentru tort - bile roz decorațiuni pentru tort sub...
Ingrediente: 4 oua 90 gr zahar pudra 50 gr ciocolata neagra 50 ml smantana lichida 50 gr unt 10 gr cacao pudra 90 gr migdale pudra 10 gr de faina 5 gr praf de...
Ingrediente: Blatul : 3 oua 70 gr zahar 1 lingurita extract de vanilie 25 gr de cacao pudra- fata zahar 80 gr faina ( tip T45 - T55) 11 gr praf de copt un praf...
Ingrediente: Pentru panettone: 375 gr faina 1 praf de sare 20 gr drojdie proaspata ( sau 10 gr drojdie uscata) 90 ml apa calda 90 ml lapte cald 1 ou 2...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Miezul de ciocolata: 90 de gr de ciocolata cu lapte 2 linguri smantana 40 de gr de unt Les moelleux : 110 gr de faina 90 de gr zahar 2 oua 90 de gr...
Ingrediente: 80 gr faina de orez 80 gr pudra de migdale (migdale macinate) 80 gr amidon de porumb 50 gr zahar 200 ml smantana de soia 1 lingurita bicarbonat de...
Ingrediente: Pentru brownie: 200 gr ciocolata neagra 85 gr unt 50 gr zahar 50 gr faina 4 oua Pentru miezul de nuca de cocos: 250 gr nuca de cocos rasa 400 ml...
Ingrediente: 200 gr unt moale 100 gr zahar brun 50 gr zahar 2 oua o lingurita extract de vanilie o lingurita de bicarbonat de sodiu 270 gr faina un praf de sare...
Ingrediente: Financiers : 75 gr unt 30 gr faina 50 gr de pudra de migdale 80 gr de zahar pudra 2 albusuri 35 gr de pepite de ciocolata Ganache-ul : 30 gr de...
Ingrediente: 100 gr de ciocolata cu lapte (aproximativ 1 patrat pe forma) 6 gr de mini marshmallows (aproximativ 1 pe forma) 6 gr de alune (aproximativ 1/2 pe...
Ingrediente: 200 faina 200 zahar brun un praf de sare 1 plic de zahar vanilat 1 lingurita de praf de copt 100 gr pepite de ciocolata Ca sa pregatiti fursecurile...
Ingrediente: 75 gr alune (pentru tocat) 6 clătite dantelate 150 gr de tartinat Interiorul: 10 alune exterior: 60 gr alune de pădure (pentru ciocolata topită)...