forma de silicon/ forma de cuburi de gheata pentru miez
tava de muffins
posh (optional)
Preparare
Miezul de ciocolata : Se topeste ciocolata cu lapte impreuna cu smantana si unt. Se amesteca bine.
Se toarna intr-o matrita de silicon/forma de cuburi de gheata si se pune in congelator timp de cel putin o ora.
Les moelleux : Se amesteca faina cu zahar, sare si oua. Se adauga untul topit si smantana lichida. Se amesteca bine.
Impartiti aluatul injumatate-jumatate. Intr-o jumatate adaugati aproximativ 1 lingura extract de vanilie. In cealalta, adaugati pudra de cacao și amestecați bine.
In cupele muffin unse cu ulei, turnați cele 2 compozitii in același timp folosind 2 posh-uri.
Indepartati cu grija miezul de ciocolata (puneti fundul tavii pentru cateva secunde in apa calda daca este prea dificil).Puneti cate un miez de ciocolata in mijlocul fiecarei compozitii de cioco-vanilie.
Comentarii:
Bună
Cred ca este f,f, bun ,
Arata foarte bine o so incerc imediat?