Moelleux ciocolata-vanilie
Nu puteți alege intre ciocolata si vanilie pentru desert? Nu va faceti griji! Noi avem reteta care impaca ambele gusturi!
Ingrediente
10
Miezul de ciocolata:
Les moelleux :
Materiale
- forma de silicon/ forma de cuburi de gheata pentru miez
- tava de muffins
- posh (optional)
Preparare
Preparare1 oră
Gătire10 min
Miezul de ciocolata :
Se topeste ciocolata cu lapte impreuna cu smantana si unt. Se amesteca bine.Se toarna intr-o matrita de silicon/forma de cuburi de gheata si se pune in congelator timp de cel putin o ora.
Les moelleux :
Se amesteca faina cu zahar, sare si oua. Se adauga untul topit si smantana lichida. Se amesteca bine.Impartiti aluatul injumatate-jumatate. Intr-o jumatate adaugati aproximativ 1 lingura extract de vanilie. In cealalta, adaugati pudra de cacao și amestecați bine.
In cupele muffin unse cu ulei, turnați cele 2 compozitii in același timp folosind 2 posh-uri.
Indepartati cu grija miezul de ciocolata (puneti fundul tavii pentru cateva secunde in apa calda daca este prea dificil).Puneti cate un miez de ciocolata in mijlocul fiecarei compozitii de cioco-vanilie.
Coaceti 10 minute la 200°C.
Gata!
Întrebări
Buna ziua, nu se pune nimic se crescut?
Nu, nu se pune. Aveti mai jos si video reteta pentru detalii suplimentare. Multumesc
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: