Gogoși la cuptor, varianta sănătoasă și delicioasă

Gustări
10 porții
Ușor
3 h 45 m

Nimic mai bun pentru o gustare delicioasă decât gogoșile de casă...fără prăjire! Iată o rețetă originală, în care îți oferim gogoși de făcut la cuptor cu o textură puțin mai diferită de gogoșile clasice, dar la fel de delicioase! Cu ciocolata topită deasupra, o sa iți placa această rețeta!


Ingrediente

10

Pentru gogoși:

Pentru glazură:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare25 min
Timp așteptare3 h 10 m
Gătire10 min

Observații

Glazura:

Dacă vrei să optezi pentru o glazură diferit, poți înlocui ciocolata neagră cu Nutella sau cu o glazură cu zahar pudră.

Gătitul în friteuza cu aer:

Puteți încerca, de asemenea, să folosiți o friteuză cu aer în loc de cuptor, nu uitați să le ungeți ușor cu ulei și să le gătiți aproximativ 7 minute la 160°C. Verificați gătirea dacă este necesar.

Păstrare:

Puteți păstra gogoșile coapte maxim 2 zile într-un recipient ermetic sau la congelator.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+