Gogosi simple si gogosi umplute cu gem de capsuni

Ingrediente
8
Ingrediente pentru aproximativ 50 de gogosi:
Preparare
Preparare20 min
Gătire1 oră
In laptele caldut, se dizolva zaharul si zaharul vanilat, iar dupa ce s-a amestecat bine se adauga si sarea, coaja rasa de lamaie si esenta.
Intr-un castron se pune faina si drojdia dizolvata cu putin lapte si restul de lapte cu zahar si uleiul.Se framanta bine aluatul si se lasa la crescut ptr 30 minute.
Dupa ce a crescut bine aluatul se fac diverse forme care se lasa simple
sau se umplu cu gem. Se mai lasa la crescut ptr 15-20 min.Dupa ce au crescut , gogosile se prajesc in uleiul incins si se scot pe hartie prosop.Se dau prin zahar pudra amestecat cu 1- 2 plicuri zahar vanilat.
Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: