Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Descoperiti reteta noastra foarte usoara si fondanta! Urmati cu atentie pasii de realizare din versiunea scrisa, dar si din cea video, astfel incat sa nu pierdeti nimic :-)
Ingrediente
8
Materiale
- forma de copt ⌀ 25 cm
- mixer electric
Rețete inrudite
-
Tort cu nuca de cocos petitchef
-
Tort cu ciocolată fară lactoză, super ușor de preparat!
-
Tort simplu de ciocolată
-
Tort cu ciocolata si caramel sarat
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
Preincalziti cuptorul la 210°C. Ungeti forma de copt cu unt si pudrati cu faina. Apoi separati albusurile de galbenusuri. Amestecati galbenusurile cu 150 gr de zahar.
Se topeste ciocolata cu unt si se adauga la amestecul de galbenusuri. Omogenizati totul. Se adauga pudra de cacao si se amesteca bine.
Bateti albusurile si amestecati-le cu restul de 50 gr de zahar. Puneti albusurile peste amestecul de mai sus si amestecati.
Se toarna amestecul in tava si se coace timp de 15-20 de minute la 210° C. (Trebuie sa fie moale in interior)
Gata! Puteti pudra cu zahar sau cu cacao!
Observații
Dupa ce timpul de gatire se termina, nu scoateti tortul din cuptor, lasati-l acolo sa sa raceasca.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: