Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Pentru un desert hiper-proteic si sanatos alege tarta noastra cu ciocolata si fasole rosie! Boabele de fasole sunt pline cu proteine vegetale, dar fiti siguri ca nu le vom simti gustul. Dimpotriva, ele vor aduce un plus de textura. Un desert care va fi, de asemenea, fara gluten si fara grasimi. Dovada ca ne putem delecta cu dulciuri si fara sa explodeze contorul de calorii ;-)
Ingrediente
10
Materiale
- Mixer
- tava de copt de 20cm
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
In vasul blenderului puneti boabele de fasole rosie scurse, zaharul si uleiul de nuca de cocos. Amestecati bine.
Se topeste ciocolata si se adauga peste piureul de fasole rosie.
La sfarsit adaugati ouale batute si amestecati bine.
Se toarna amestecul in forma data cu unt si se coace timp de 15 minute la 180° C.
Gata!
Observații
Uleiul de cocos: il puteti inlocui cu un alt ulei cu gust neutru (floarea soarelui, rapita, etc)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!