Ingrediente: Patiserie: 1 foaie de aluat de tartă 1 lingură unt topit (opțional) 1 linguriță de susan blond (+/-) (sau alte semințe) (opțional) Umplutura: 250 g...
Ingrediente: 1 foitaj rotund 1 linguriță de unt 1 lingură de ulei de măsline 10-15 șalote (în funcție de mărime) 1 lingură oțet balsamic 1 linguriță de zahăr...
Ingrediente: 1 aluat sablée (sau brisée) 500 gr fructe roșii (vezi observația, dacă sunt congelate) 2 linguri de făină de migdale 1 lingură de zahăr brun (sau...
Ingrediente: Aluatul sablée : 120 gr de unt moale 80 gr zahăr pudră 25 gr pudră de migdale 1 plic de zahăr vanilat 1 praf de sare 1 ou 200 gr de faină Crema de...
Ingrediente: Fondant: 20 g unt topit 1 lingură de zahăr brun (+/-) 2 piersici Aluatul: 150 g unt topit 115 g zahăr 1 ou 1 linguriță extract de vanilie 150 g...
Ingrediente: Aluatul de tarta : 300 gr faina 1 lingurita de sare 60 gr zahar 12 gr de drojdie de patiserie proaspata 3 oua 130 gr unt 800 gr prune 100 ml...
Ingrediente: 1 aluat de tarta Pentru crema de patiserie : 500 ml lapte 4 galbenusuri 125 gr zahar 40 gr amidon de porumb 1 baton de vanilie 500 gr capsune 100...
Ingrediente: 12 caise 50 gr zahar brun 4 oua 80 gr de zahăr 1 pachet de zahar vanilat 100 gr de faina 1 plic praf de copt 1 varf de sare 75 gr pudra de migdale...
Ingrediente: 1 pachet de aluat de foietaj 500 ml lapte coaja de lamaie-netratata 1 plic de zahar vanilat 250 gr zahar 60 gr amidon 6 galbenusuri scortisoara...