Noua, celor de la Petitchef, ne plac tartele fructate si mai ales cele colorate :-)
Incercati Tarta cu lamaie si va garantam ca nu veti face o alegere gresita.
Puneti aluatul in tava si coaceti-l timp de 25 de minute la 180° C.
Stoarceti lamaile si colectati zeama. Incalziti zeama intr-o cratita.
Bateti ouale cu zaharul, apoi adaugati amidonul de porumb si amestecati bine.
Adaugati acest amestec peste sucul de lamaie fierbinte si amestecati la foc mic pana cand crema se ingroasa bine.
Luati de pe foc si adaugati untul. Se amesteca pana cand este bine incorporat. Puneti folie direct pe crema astfel incat sa nu se formeze coaja deasupra si lasati crema sa se raceasca.
Cand coaja de tarta si crema s-au racit, puneti crema peste aluatul copt si neteziti cat mai mult posibil.
Comentarii:
Unde gasim aluatul sable