Tartă răsturnată cu piersici, unt topit și caramelizat
Tartă răsturnată cu piersici, unt topit și caramelizat
Dacă vă povestim despre piersici topite, intr-o tartă moale, o crustă caramelizată, veți rezista?) ;-) Pentru că aici, în mod clar, am luat doar o mare felie din această delicioasă tartă răsturnată cu piersici, desertul reconfortant care ne amintește de prăjiturile bune ale bunicilor! Extrem de ușor de preparat, va fi cu siguranță un hit la ora ceaiului (însoțit de o mică cupă de înghețată de vanilie sau frișcă pentru cei cu poftă de dulce). Urmați toți pașii din rețeta de mai jos:
Pot înlocui piersicile cu alte fructe? Puteți înlocui cu ușurință piersicile cu fructele dvs. preferate!
Pot folosi fructe în sirop? Da, se poate!
Pot înlocui untul și laptele pentru o prăjitură fără lactoză? Puteți înlocui untul cu margarină sau ulei vegetal neutru, iar laptele cu băutura vegetală la alegere.