Se prepara foarte simplu, ca orice salata ce nu e fitoasa, dar e delicioasa! Si acum, cei 10 pasi pentru un fattoush de milioane.
Intr-un castron incapator se taie salata fasii potrivit de mari. Se adauga firele de ceapa taiata fin (cca 0,5 cm).Se adauga rosia taiata cubulete. Urmeaza patrunjelul tocat foarte fin.
Lipia se taie in patratele (3 x 3 cm) sau dreptunghiuri (2 x 3 cm) potrivit de mari. Se pune intr-o tigaie putin ulei de floarea soarelui la incins si se prajesc bucatelele de lipie. Fii foarte atenta, bucatelele de lipie se prajesc foarte repede: intr-un minut sunt gata!
Se adauga si lipia in salata. Doi catei de usturoi se taie felii subtiri si se pun in salata. Se condimenteaza cu sare, piper, menta si sumak.
Se adauga zeama de la o lamaie + 3-4 linguri de ulei de masline si se amesteca incet. Da, a mai ramas doar un lucru sa va mai spun.
Comentarii:
Gustos
Nu am incercat-o inca dar am un sentiment bun si sunt sigura ca e suuuuuper deliciosa, imi plac toate ingredientele
Supergustoasa, superaspectuoasa si apetisanta!