Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Pulpa de miel se taie in bucati potrivite tinand cont ca dupa coacere scade aproape la jumtate. Ceapa si usturoiul se taie oblic de vreo 2 cm iar patrunjelul se toaca.
- Carnea se pune in tava cu doua linguri de ulei peste care se presara sare piper si putina boia apoi adaugam 1/2 din cantitatea de verdeturi si 1/2 cana cu apa.
Introducem tava la cuptor si din cind in cind stropim friptura cu sosul din tava. - Cind a facut putina crusta deasupra intoarcem bucatile de carne pe partea cealalta si adaugam verdeturile ramase si lasam sa se coaca.
- Friptura se serveste cu spanac sau cu piure de cartofi si salata verde.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Am pregatit azi si sint incintata .Multumesc pt reteta.
anonymous
Bun
anonymous
Foarte gustos.
anonymous
Hmmm....foarte buuunnn!
anonymous
Foarte gustoasa si usor de preparat, incercati-o ca nu aveti ce pierde !
anonymous
Foarte buna.
Punctează această reţetă