Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Pulpa de miel se taie in bucati potrivite tinand cont ca dupa coacere scade aproape la jumtate. Ceapa si usturoiul se taie oblic de vreo 2 cm iar patrunjelul se toaca.
  • Carnea se pune in tava cu doua linguri de ulei peste care se presara sare piper si putina boia apoi adaugam 1/2 din cantitatea de verdeturi si 1/2 cana cu apa.
    Introducem tava la cuptor si din cind in cind stropim friptura cu sosul din tava.
  • Cind a facut putina crusta deasupra intoarcem bucatile de carne pe partea cealalta si adaugam verdeturile ramase si lasam sa se coaca.
  • Friptura se serveste cu spanac sau cu piure de cartofi si salata verde.

Punctează această reţetă

Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Am pregatit azi si sint incintata .Multumesc pt reteta.

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Foarte gustos.

abuz

anonymous

Hmmm....foarte buuunnn!

abuz

anonymous

Foarte gustoasa si usor de preparat, incercati-o ca nu aveti ce pierde !

abuz

anonymous

Foarte buna.

abuz