Intr-o tava punem carnea de miel, facem mici taieturi si introducem bucati mici de usturoi. Stropim cu ulei de masline si condimentam cu sare si piper.
Turnam in tava vinul rosu, punem frunzele de dafin si fulgii de ardei iute. Acoperim tava cu folie alimentara si o dam la rece pentru cateva ore.
Preincalzim cuptorul la 180 de grade si introducem tava la cuptor adaugand si putina apa. Din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava .
Cand carnea a devenit fraageda si se desprinde de pe oase, friptura noastra este gata. Servim cu salata verde! Pofta mare sa aveti.
Nu imi place mielul sub nicio formapacat de bitele animale ca le luom viata cand ele trebuie sa creasca . desi sunt de religie ortodoxa sunt impotriva sacrificari mieilor
Comentarii:
Eu o frec mai intai cu suc de lamaie, iar ultimele 15 minute o tin la cuptor fara folie, sa prinda crusta.
Deliciu..
Nu imi place mielul sub nicio formapacat de bitele animale ca le luom viata cand ele trebuie sa creasca . desi sunt de religie ortodoxa sunt impotriva sacrificari mieilor
La pamant
Huuuuuuuuuuuuu!!!!
O reteta perfecta
O reteta xccelenta!