Petitchef

Friptura de miel

Felul principal
4 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala carnea,apoi se pune intr-o tava unsa cu ulei,iar carnea se stropeste cu sos soia si ulei,dupa care se presara cu praful de usturoi,boia,coriandru macinat menta si la sfarsit se pipereaza.se maseaza bine carnea la fiecare adaugare de condiment.
  • Se lasa sa se odihneasca macar o ora la rece,in tava acoperita cu o folie de plastic.
  • Apoi se scoate se pune supa fierbinte de pui si baga in cuptorul incins la 225*,dupa 15 minute se face focul mic si se frige pana se rumeneste frumos deasupra.In total cam 35-40 de minute.
  • Fie controlam temperatura carnii,daca avem termometru(55-60*C pentru friptura rozalie ),fie intepam carnea si daca iese un suc limpede,e gata si o scoatem din cuptor.
  • Daca nu e gata, dar s-a rumenit,o putem acoperi cu folie de aluminiu,pentru a nu se arde.
  • Mancati cu garnitura si/sau salata dorita. A facut cartofi la gril cu ceapa verde si marar si o salata verde primavaratica.


Poze

Friptura de miel
Friptura de miel - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

30/04/2013

L

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
1 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste Cum gatim corect o friptura – testul degetului Cum gatim corect o friptura – testul degetului

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează