Petitchef

Friptura de miel

Felul principal
4 porții
40 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Puneti ingredientele intr-un blender si amestecati-le bine.
  • Puneti marinata si pulpa intr-o punga de plastic. Legati-o la gura, incercand mai intai sa scoateti aerul din ea.
  • Agitati punga astfel incat pulpa sa fie unsa pe toate partile. Puneti la frigider pentru cateva ore.
    Cu cca. 30 de minute inainte de a o da la cuptor se scoate din frigider si se lasa la temperatura camerei.
    Preancalziti cuptorul.
  • Scoateti carnea din punga si lasati cateva minute sa se zvante. Dati sare si piper, ungeti pulpa cu untura/ulei , ungeti si tava, asezati friptura frumos in tava si dati la cuptor.
  • Lasati cam 20 de minute la foc mare, apoi reduceti temperatura.In functie de cat de mare este pulpa, timpul total de coacere este de aproximativ 2 ore.


Poze

Friptura de miel
Friptura de miel - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

13/04/2015

Este foarte gustoasa.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/04/2015

Delicioasa ...

(0) (0) Abuz
13/04/2015

Cu buna masura, dupa post, toate manacarurile sunt de la excelent in sus, adica DELICIOASE!!! HRISTOS A INVIAT

(0) (0) Abuz
13/04/2015

Pun si un pic de menta

(0) (0) Abuz
Ambra, 13/04/2015

E tot ce dorim sa avem pe masa in ziua de Paste. O reteta perfecta care reuseste

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
1 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste Cum gatim corect o friptura – testul degetului Cum gatim corect o friptura – testul degetului

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează