Friptura de miel
Ingrediente
4
Preparare
Preparare40 min
Gătire45 min
- Puneti ingredientele intr-un blender si amestecati-le bine.
- Puneti marinata si pulpa intr-o punga de plastic. Legati-o la gura, incercand mai intai sa scoateti aerul din ea.
- Agitati punga astfel incat pulpa sa fie unsa pe toate partile. Puneti la frigider pentru cateva ore.
Cu cca. 30 de minute inainte de a o da la cuptor se scoate din frigider si se lasa la temperatura camerei.
Preancalziti cuptorul. - Scoateti carnea din punga si lasati cateva minute sa se zvante. Dati sare si piper, ungeti pulpa cu untura/ulei , ungeti si tava, asezati friptura frumos in tava si dati la cuptor.
- Lasati cam 20 de minute la foc mare, apoi reduceti temperatura.In functie de cat de mare este pulpa, timpul total de coacere este de aproximativ 2 ore.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este foarte gustoasa.
am gătit această rețetă
anonymous
Delicioasa ...
anonymous
Cu buna masura, dupa post, toate manacarurile sunt de la excelent in sus, adica DELICIOASE!!! HRISTOS A INVIAT
anonymous
Pun si un pic de menta
A
Ambra
E tot ce dorim sa avem pe masa in ziua de Paste. O reteta perfecta care reuseste