Friptura de miel

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 25 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare40 min
Gătire45 min
  • Puneti ingredientele intr-un blender si amestecati-le bine.
  • Puneti marinata si pulpa intr-o punga de plastic. Legati-o la gura, incercand mai intai sa scoateti aerul din ea.
  • Agitati punga astfel incat pulpa sa fie unsa pe toate partile. Puneti la frigider pentru cateva ore.
    Cu cca. 30 de minute inainte de a o da la cuptor se scoate din frigider si se lasa la temperatura camerei.
    Preancalziti cuptorul.
  • Scoateti carnea din punga si lasati cateva minute sa se zvante. Dati sare si piper, ungeti pulpa cu untura/ulei , ungeti si tava, asezati friptura frumos in tava si dati la cuptor.
  • Lasati cam 20 de minute la foc mare, apoi reduceti temperatura.In functie de cat de mare este pulpa, timpul total de coacere este de aproximativ 2 ore.
Stephanie-sStephanie-s

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Este foarte gustoasa.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioasa ...

abuz

anonymous

Cu buna masura, dupa post, toate manacarurile sunt de la excelent in sus, adica DELICIOASE!!! HRISTOS A INVIAT

abuz

anonymous

Pun si un pic de menta

abuz

Ambra

E tot ce dorim sa avem pe masa in ziua de Paste. O reteta perfecta care reuseste

abuz