Puneti ingredientele intr-un blender si amestecati-le bine.
Puneti marinata si pulpa intr-o punga de plastic. Legati-o la gura, incercand mai intai sa scoateti aerul din ea.
Agitati punga astfel incat pulpa sa fie unsa pe toate partile. Puneti la frigider pentru cateva ore. Cu cca. 30 de minute inainte de a o da la cuptor se scoate din frigider si se lasa la temperatura camerei. Preancalziti cuptorul.
Scoateti carnea din punga si lasati cateva minute sa se zvante. Dati sare si piper, ungeti pulpa cu untura/ulei , ungeti si tava, asezati friptura frumos in tava si dati la cuptor.
Lasati cam 20 de minute la foc mare, apoi reduceti temperatura.In functie de cat de mare este pulpa, timpul total de coacere este de aproximativ 2 ore.
Comentarii:
Este foarte gustoasa.
Delicioasa ...
Cu buna masura, dupa post, toate manacarurile sunt de la excelent in sus, adica DELICIOASE!!! HRISTOS A INVIAT
Pun si un pic de menta
E tot ce dorim sa avem pe masa in ziua de Paste. O reteta perfecta care reuseste