Friptura de miel la cuptor - reteta casei

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Carnea de miel se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei si condimente,pulpele se cresteaza , se impaneaza cu bucatele de usturoi si se aseaza in tava alaturi de ceapa si de usturoiul tocate marunt.Se adauga si putina apa fiarta.
  • Se stropesc din cand in cand cu sosul din tava si cand au inceput sa se rumeneasca se adauga vinul si se condimenteaza dupa gust.
  • Va iesi o friptura frageda si rumena.Se serveste cu spanac , cu gogosele de cartofi alaturi de o salata delicioasa.

Punctează această reţetă

VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Cu un pic de rozmarin deasupra in ultimele 15 minute de a fi scoasa a iesit superb

am gătit această rețetă
abuz

marioo8

Fff

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bv

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

K

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

OOOOOOOOua nu aveti?

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E super delicioasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Pentru comentatoarea din 17/04/2014: Cum sa aiba oua? Nu vazusi ca e femeie?

abuz

anonymous

Super buna

abuz
katalyna_z2013

katalyna_z2013

Dupa descriere cred ca este superba, drept pentru care o voi prepara in cel mai scurt timp.

abuz

anonymous

Exc.!

abuz
  • pagina 1 / 3