Friptura de miel la cuptor - reteta casei
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Carnea de miel se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei si condimente,pulpele se cresteaza , se impaneaza cu bucatele de usturoi si se aseaza in tava alaturi de ceapa si de usturoiul tocate marunt.Se adauga si putina apa fiarta.
- Se stropesc din cand in cand cu sosul din tava si cand au inceput sa se rumeneasca se adauga vinul si se condimenteaza dupa gust.
- Va iesi o friptura frageda si rumena.Se serveste cu spanac , cu gogosele de cartofi alaturi de o salata delicioasa.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Cu un pic de rozmarin deasupra in ultimele 15 minute de a fi scoasa a iesit superb
am gătit această rețetă
M
marioo8
Fff
am gătit această rețetă
anonymous
Bv
am gătit această rețetă
anonymous
K
am gătit această rețetă
anonymous
OOOOOOOOua nu aveti?
am gătit această rețetă
anonymous
E super delicioasa
am gătit această rețetă
anonymous
Pentru comentatoarea din 17/04/2014: Cum sa aiba oua? Nu vazusi ca e femeie?
anonymous
Super buna

katalyna_z2013
Dupa descriere cred ca este superba, drept pentru care o voi prepara in cel mai scurt timp.
anonymous
Exc.!
Punctează această reţetă