Gratin de kale

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
10 min

Ce poate fi mai reconfortant decât un gratin pentru a vă încălzi când temperaturile scad? Astăzi vă invităm să gătiți varza creață. Însoțită de bechamel și gratin de brânză, se va transforma într-un mâncare generoasă, crocantă la exterior și moale pe interior. O preparat ușor care necesită puține ingrediente, perfect pentru a însoți carnea sau peștele. Urmați rețeta noastră și bucurați-vă!


Ingrediente

2

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare


Observații

Puteți congela un gratinat de varză?

Desigur. Puteți congela acest gratin înainte sau după ce l-ați gătit în cuptor.

Cum se păstrează acest gratin de varză?

Ideal este să il puneți într-un recipient ermetic în frigider. Îl poți păstra timp de 3 zile.

Ce tip de varză să folosim pentru gratinare?

Noi am folosit varza kale, dar puteti folosi orice varză creață, conopida sau varza. Varza chinezească va fi perfectă și pentru a face un gratinat datorită gustului său ușor dulce.

Cum să faci un bechamel de casă?

La Petitchef, bineînțeles, preferăm să folosim bechamel de casă chiar dacă uneori folosim bechamel gata făcut pentru a economisi timp. Dacă doriți să vă pregătiți bechamel de casă, urmați rețeta noastră de pe site.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+