Doriti sa pregatiti o mancare usoara si fara batai de cap? Noi avem solutia! O combinatie simpla si eficienta de peste alb, cartofi / ciuperci si un pic de bechamel.
Se curata si se taie cartofii sub forma de cuburi. Puneti-i la fiert timp de 10 minute in apa clocotita.
Ungeti cu unt un vas de cuptor si puneti cartofii in partea de jos. Taiati pestele in bucati mari si aranjati-le peste cartofi.Apoi adaugati ciupercile spalate si taiate.
Pregatiti béchamelul : topiti untul intr-o cratita si adaugati faina dintr-o data. Se amesteca energic cu un tel.
Adaugati laptele treptat in timp ce amestecati. Bechamelul trebuie sa se ingroase. Puneti sare, piper si nucsoara macinata.
Se toarna sosul in vas, peste ingrediente. Presarati cascaval ras.
Comentarii:
Seamana cu retetele de peste din Portugalia, cele pe baza de cod.
Asta inseamna sa iti bati joc de peste. Toti habarnistii inventeaza retete. Dar nu sunt ei de vina, ci cei care le fac publice.
Alta ineptie culinara promovata de Petitchef!
Excelenta!!!!
Excelent!!!!!