Sarmale din kale (la cuptor)

votează acum
Felul principal
20 porții
Foarte ușor
45 min

Încearcă rețeta noastră de sarmale din frunze de varză kale umplute cu carne tocată și parmezan. Vă explicăm totul, în detaliu, mai jos ↓


Ingrediente

20

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min

Observații

Pot păstra aceste sarmale?

Maxim 2 zile la frigider într-un recipient ermetic.

Pot îngheța aceste sarmale?

Da, dar numai dacă ați folosit ingrediente care nu au fost deja congelate în acest preparat.

Cum închid sarmalele?

Cotorul frunzei trebuie sa fie așezat dedesubt pentru a se închide bine. Cu toate acestea, le puteți sigila cu o scobitoare, de exemplu. Nu uitați să le înmuiați în apă cu zece minute înainte, pentru a nu se arde în timpul gătirii în cuptor.

Ce pot folosi în loc de carne tocată pentru a face sarmale?

O idee bună este să folosiți carnea din cârnați, dar puteți face variante vegetariene cu cartofi și brânză scamorza sau alte umpluturi pe bază de legume.

Pot găti sarmale într-o tigaie?

Desigur. Odată gata, puneți-le într-o tigaie cu puțină grăsime, apoi gătiți-le la foc mediu aproximativ 15 minute, întorcându-le la jumătatea gătitului.

Ce pot folosi în loc de nucșoară?

Nu este un ingredient fundamental, poți alege să nu-l folosești pentru această rețetă

Ce pot folosi în loc de brânză scamorza?

Optează pentru o brânză de tip Emmental. Atenție la mozzarella care, din păcate, ar putea lăsa prea multă apă.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+